3D Printer Kopen? | PrintAbout.nl - de PrinterSpecialist.
Betaal op rekening Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Verzending vanaf € 2,95 NL: €2,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €3,95 tot €50,-.

BE: €3,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €4,95 tot €50,-.
Levenslange garantie op huismerk Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Thuiswinkel waarborg
REALISEER JE DROMEN
Met ons assortiment 3D printers
3D printen stelt je in staat om een nieuwe wijze van kijken, denken en toepassing vorm te geven. Gebruik je verbeeldingskracht en realiseer je droom.

Bestel binnen 39 uur en 34 minutenen uw 3D printer is 27 juni 2017 in huis.

 

3D Printers

Tiertime / PP3DP UP! Mini

Tiertime / PP3DP UP! Mini

Meer informatie
€ 949,00€ 687,50
€ 568,18 excl. BTW

2 - 5 dagen

  • UP! Mini 3D printer
  • Inclusief 3D starterspakket
  • Print 120 x 120 x 120 mm
  • Printresolutie 200 microns
  • Handmatige kalibratie
DEMO AFSPRAAK
Tiertime / PP3DP UP! Plus 2

Tiertime / PP3DP UP! Plus 2

Meer informatie
€ 1599,00€ 1099,00
€ 908,27 excl. BTW

Op aanvraag


  • UP! Plus 2 3D printer
  • Inclusief 3D starterspakket
  • Print 140 x 140 x 135 mm
  • Printresolutie 150 microns
  • Automatische kalibratie
DEMO AFSPRAAK

3D Printen

3D Printers

3D printers printen op basis van digitale 3D printbestanden willekeurige driedimensionale objecten. 3D printers zijn al enige tijd in ontwikkeling en de laatste tijd geniet het onderwerp 3D printen veel aandacht in de media. De kwaliteit van 3D printers is beter geworden en voor de consument zijn 3D printers toegankelijk en betaalbaar geworden. Deze doorbraak in de markt en de ontwikkeling van het 3D printen bieden nu iedereen de mogelijkheid om thuis of op kantoor 3D objecten te kunnen printen met een 3D printer.

Wat is 3D Printen?

3D printen is onlangs uitgeroepen tot “een derde industriële revolutie” door het gerenommeerde, internationale tijdschrift The Economist. 3D printen staat voor het driedimensionaal printen van objecten. In plaats van het traditioneel vervaardigen van producten door materialen te gieten, persen, buigen of snijden, is 3D printen een totaal nieuwe productietechniek, waarvan men verwacht dat het onze wereld revolutionair gaat veranderen. 3D printers kunnen de meest uiteenlopende 3D objecten printen door een bepaald materiaal, zoals ABS plastic, in een printkop vloeibaar te maken en vervolgens het gewenste object driedimensionaal, laag na laag, uit het niets op te bouwen. De verwachting is dat complete economieën, industrieën en onze manier van leven op termijn grondig zullen veranderen door de innovatie van het 3D printen.

3D Object Printen

Eenvoudig zelf 3D printen

3D printers bieden u de mogelijkheid om bijvoorbeeld met plastics in iedere kleur objecten te creëren vanuit digitale bestanden. Van simpele plastic bekers, borden en puzzels tot complexe vormen met grote precisie. U kunt bijvoorbeeld sieraden printen, eindelijk dat gebroken klepje van de TV vervangen of bijvoorbeeld een nieuw ontworpen telefoonhoesje printen.

Download of ontwerp zelf 3D printbestanden

3D printbestanden van uw eigen creaties kunt u ontwerpen met 3D software. Met deze bestanden kunt u 3D objecten printen. Ook kunt u gebruik maken van diensten die op internet ruim beschikbaar zijn en bestaande 3D ontwerpen downloaden. De creatieve mogelijkheden zijn onbegrensd! Met behulp van de site Thingiverse.com kunt u vele creatieve 3D printbestanden downloaden, direct aan de slag en zelf 3D objecten printen.

Materiaal voor 3D printers

Wanneer u een 3D printer bij PrintAbout bestelt, ontvangt u een volledig starterspakket waar ook filament bij zit. Dit is ABS plastic. Van bijvoorbeeld ABS plastic print een 3D printer laag na laag een 3D object. ABS plastic is een petroleumproduct; de sterkte van het bekende LEGO speelgoed. PLA plastic daarentegen is een stuk milieuvriendelijker omdat het biologisch afbreekbaar is. Daarnaast is PLA plastic iets goedkoper dan ABS plastic.
Van bijvoorbeeld ABS plastic print een 3D printer laag na laag een 3D object. Naast plastic materialen bestaan er 3D printers die driedimensionale producten kunnen vervaardigen uit keramiek, composiet en zand.

Voor de huidige prijzen van de verschillende materialen, klik hier: Filamenten

Direct aan de slag met een 3D printer starterspakket

De 3D printers kunt u bij PrintAbout kopen. We bieden een compleet starterspakket waarbij u naast de 3D printer ook een ABS plastic filament en een complete gereedschapskit ontvangt. Bekijk eens ons assortiment eens als u interesse heeft in een 3D printer. Wij hebben verschillende 3D printer modellen op voorraad en helpen u graag verder bij het oriënteren, bestellen en gebruiken van een geschikte 3D printer.

Video

 

Filamenten

 

3D onderdelen

 

3D Printbestanden

Hulp nodig?