Konica+Minolta supplies | PrintAbout.nl - de PrinterSpecialist.
Betaal op rekening Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Verzending vanaf € 2,95 NL: €2,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €3,95 tot €50,-.

BE: €3,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €4,95 tot €50,-.
Levenslange garantie op huismerk Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Thuiswinkel waarborg

Bent u op zoek naar supplies voor uw Konica+Minolta printer?

Vind ze gemakkelijk met de onderstaande 3 stappen:

De juiste Konica+Minolta supplies voor uw printer

Konica+Minolta inktcartridges

PrintAbout maakt het eenvoudig om nieuwe Konica+Minolta producten of huismerkproducten voor uw Konica+Minolta printer te bestellen.

Al onze huismerkproducten die de originele producten van Konica+Minolta vervangen, zijn onder de strenge ISO-norm uitgebreid getest op kwaliteit en betrouwbaarheid. Huismerk Konica+Minolta producten bieden dezelfde kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs. Daarnaast bieden wij levenslange garantie op al onze Konica+Minolta huismerkproducten en garanderen wij de laagste prijs.

Voor een vakkundig advies over de benodigde Konica+Minolta supplies voor uw Konica+Minolta printer kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@printabout.nl. Voor nadere informatie over onze service en dienstverlening kunt u klantenservice raadplegen.

Bestel nu en ontvang woensdagLevenslange garantie op huismerkGetest op strenge ISO normen

Heeft u hulp nodig?

Heeft u vragen? onze klantenservice helpt u graag!

Klantenservice