Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.

Kerstactie

--------------------------------Deze actie is verlopen!--------------------------------

Bent u nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de kerstboom of wilt u uw huis gezelliger maken in deze kersttijd? Dan heeft PrintAbout een leuke actie!

Koop huismerkproducten en maak dagelijks, van 16 tot en met 20 december, kans op een foto op canvas van Albelli, ter waarde van € 50,-.

De loting van elk canvas vindt plaats op de eerstvolgende werkdag. Voorbeeld: u heeft op dinsdag besteld, dan weet u woensdag of u heeft gewonnen. De winnaar wordt bekendgemaakt op Facebook en ontvangt een bericht per mail.


Actievoorwaarden: Deze actie is alleen geldig van 16 tot en met 20 december 2019. De trekking van de loten vindt plaats op de eerstvolgende werkdag. Wint u? Dan ontvangt u een waardebon van Albelli voor de aankoop van uw foto op canvas.

Cartridges

Bij PrintAbout vindt u cartridges voor alle merken printers. Met 100% levenslange garantie en gratis verzending, krijgt u nog eens extra voordeel als u PrintAbout huismerk cartridges koopt. De huismerk cartridges moeten aan dezelfde ISO-normen voldoen als originele cartridges, hierdoor levert u nooit in op de kwaliteit

Win uw foto op canvas ter waarde van € 50,-

Koop uw cartridge
PrintAbout cartridges

Toners

De toners van PrintAbout zijn er voor allerlei merken laserprinters. Of hij nu van HP, Brother, Canon of een ander merk is, PrintAbout heeft ook huismerk toners. Ook op de huismerk toners ontvangt u levenslange garantie en gratis verzending.

Uw foto op canvas winnen voor kerst?

Bestel uw toner
PrintAbout toners