Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother DR-241CL Drum 4-kleuren

4-kleuren
  • Brother DR-241CL Drum 4-kleuren
  • Brother DR-241CL

    15000 pagina's€ 0,006 per pagina
    92,50incl. btw
  • Huismerk Brother DR-241CL

    16500 pagina's€ 0,004 per pagina
    62,50incl. btw
    Voordeligst
Is mijn Brother printer geschikt?
Profiteren van onderstaande voordelen?
  • 39% besparing
  • Huismerkscore 9,0
  • Levenslange garantie
92,50incl. btw
Morgen in huis
  • Bestel nu, in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Levenslange garantie op huismerk
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Zeker weten check

Controleer of deze Brother DR-241CL Drum 4-kleuren in jouw printer past.

Geschikte printers

De Brother DR-241CL Drum 4-kleuren is compatibel met de printers die hieronder staan. Kies je printer en ontdek welke cartridges, toners en supplies geschikt zijn voor jouw printertype.

Voordelen van ons huismerk

PrintAbout huismerk drums zijn volledig veilig voor jouw printer. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze huismerk producten, daarom geven wij op onze huismerk drums 100% levenslange garantie!

  • 39% besparing

    Goedkoper en langer afdrukken

    Je bespaart 39% per afdruk.
    Bekijk de vergelijkingstabel
  • Huismerkscore 9,0

    Onze huismerk productbeoordeling!

  • Levenslange garantie

    Niet goed geld terug!

  • Gratis verzending

    Vanaf € 50,- aan huismerk

Omschrijving

Goedkope Brother DR-241CL drum

Bij PrintAbout ben je aan het juiste adres voor het besparen op jouw printkosten. Wij zijn dé PrinterSpecialist van Nederland en België en hebben een groot assortiment goedkope printers en printersupplies. De Brother DR-241CL drum koop je gemakkelijk en voordelig in onze webshop. De Brother drum is van hoge kwaliteit en geproduceerd door Brother zelf. Hierdoor sluit deze perfect aan op jouw Brother laserprinter en werkt deze goed samen met de toner. Twijfel je of de Brother DR-241CL drum geschikt is voor jouw Brother laserprinter? Maak gebruik van onze accessoires keuzehulp en vind altijd de juiste supplies voor jouw printer. Als je er niet uitkomt helpen onze PrinterSpecialisten je graag verder via de live chat of per telefoon.

Specificaties Brother DR-241CL drum

De Brother DR-241CL drum zorgt ervoor dat de inktpoeder op het papier wordt gedrukt. Voor dit precieze werk is een drum van hoge kwaliteit een vereiste voor scherpe afdrukken. De Brother DR-241CL drum is een uitstekend kwaliteitsproduct waarmee je haarscherpe afdrukken maakt. Deze drum gaat 15.000 afdrukken mee. Ontvang 1 jaar garantie op jouw aankoop zodat je zorgeloos kunt printen met jouw Brother laserprinter. Start snel met printen op jouw printer en koop de Brother DR-241CL drum voor 23:00 uur in onze webshop. De volgende werkdag leveren wij je bestelling bij jou thuis of op kantoor.

Brother DR-241CL drum kopen bij PrintAbout

PrintAbout is dé PrinterSpecialist van Nederland en België. Al sinds 2004 leveren wij aan zowel zakelijke als particuliere klanten printers en printersupplies. 1.391.097 klanten gingen je voor en plaatsten hun bestelling in onze webshop. Onze snelle levering en uitstekende service worden gemiddeld beoordeeld met een 4.6 uit 5! Elke dag weer streven wij naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Maak kennis met PrintAbout en koop de Brother DR-241CL drum in onze webshop. Betaal veilig via iDEAL, Bancontact, creditcard of achteraf op factuur. Graag ontvangen wij je bestelling zodat wij direct aan de slag kunnen deze bij je thuis of op kantoor te leveren.

Specificaties Brother DR-241CL Drum 4-kleuren

Algemeen

Kleur4-kleuren
Aantal pagina's15.000
BesparingJe bespaart 39% false
Geschikt voorIs mijn Brother printer geschikt?
Garantie1 jaar
Brother DR-241CL Drum 4-kleuren
Brother DR-241CL Drum 4-kleuren
92,50incl. btw