15% korting op huismerk papier!

Premium A4 Papier!

Zonder papier kun je niet printen, dat spreekt voor zich. Daarom is het altijd fijn om goede kwaliteit papier op voorraad te hebben. Met PrintAbout Premium A4 Papier haal je de hoogste kwaliteit A4 papier in huis. En nu nog scherper geprijsd!

Profiteer van onze actie
Van 13 tot en met 26 mei ontvang je 15% korting op ons PrintAbout Premium A4 Papier. Met een witheid hoger dan Double A en duurzamere productie is het PrintAbout Premium A4 papier een echte must-have in elke printomgeving.

Met 15% korting op PrintAbout Premium A4 Papier bespaar je niet alleen geld, maar krijg je ook nog de allerhoogste kwaliteit. Of je nu thuis papier nodig hebt voor schoolprojecten of op kantoor professioneel papier wilt gebruiken, deze kortingsactie is de perfecte gelegenheid om te profiteren van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen PrintAbout A4 Premium Papier

Wordt door klanten beoordeeld met 4.7/5
Van Premium kwaliteit
Witter dan Double A
Papiergewicht 80 g/m²
FSC gecertificeerd

*Deze 15% korting op het PrintAbout Premium A4 papier loopt van 13 t/m 26 mei 2024. De actie is alleen geldig op al het PrintAbout huismerk papier. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, behalve in combinatie met de stapelkorting. PrintAbout behoudt het recht om te allen tijde de actie (tijdelijk) te stoppen.