Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Printers

3 manieren om uw printer te verbergen

Auteur afbeelding Muriel
10 december 2019 - door Muriël

U kent het waarschijnlijk wel: u heeft een nieuwe printer gekocht en deze plaatst u thuis of op uw werkplek. Een printer is erg handig, maar niet het meest aantrekkelijke item in uw huis. Waar staat uw printer in uw huis? Zet u hem in een hoekje, zodat hij niet te veel opvalt? Of verbergt u hem in uw meubilair? Wij hebben een klein onderzoek gedaan naar de leukste manieren om de printer minder op te laten vallen.

In een kastje

Dit is de meest simpele en meest voorkomende manier om de printer te verbergen: mensen zetten hem in een kastje. Achter een deurtje ziet namelijk niemand hem. Wanneer u de printer niet nodig heeft, kunt u het kastje dicht laten of doen. En zodra u iets heeft geprint, hem open doen. Een klein nadeel is wel dat wanneer het deurtje open staat of blijft staan, u de printer alsnog heel duidelijk ziet. Daarnaast kan een openstaand deurtje in de weg zitten.

In een ladekastje

Nu zie ik u bijna denken: hoe komt mijn papier er dan goed en ongevouwen uit? Dat is een erg logische gedachte. Maar de voorkant van uw lade kunt u natuurlijk losmaken en met scharnieren opnieuw bevestigen. U moet wel de onderrand van de voorzijde van de lade afsnijden. Hierdoor kunt u de lade uit schuiven en aan de voorkant openklappen. Zorg wel dat u scharnieren kiest die een blokkade hebben, zodat hij niet openklapt als u de lade dicht doet. Om de bedrading goed te laten lopen kunt u een gat boren aan de onderzijde van de lade, zodat u de bedrading hier doorheen kunt trekken. Het is dan wel van belang dat u de printer in de onderste lade van uw kast zet.

Op een kleurrijk kastje

Wanneer u een kastje op wieltjes onder uw bureau of in uw kast heeft, dan kunt u de printer hierop zetten. Wanneer u bijvoorbeeld een witte printer heeft en u plaatst deze op/onder een wit kastje, waarbij de lades van het kastje kleurrijk zijn, dan vallen de kleuren meer op dan de printer zelf. Hierdoor valt uw printer als het ware weg. Daarnaast kunt u in een kastje uw cartridges en toners eenvoudig kwijt. Het is ook direct een opbergruimte.

Wilt u nog meer advies over printers? Of heeft u nog geen printer gekocht en weet u nog niet zo goed welke? Bekijk dan onze adviesblog over waar u op moet letten als u een printer gaat kopen

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze andere adviespagina's
Adviespagina's

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!