Levenslange garantie op huismerk Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.

HP 364XL (CN684EE) Inktcartridge Zwart Hoge capaciteit

CN684EE (nr 364XL)
zwart
Origineel
18 ml
1 jaar garantie
Origineel
€ 17,75incl. btw
Bestel nu
Direct leverbaar
Huismerk
20 ml
levenslange garantie
45%
voordeliger
U bespaart 45% t.o.v. de originele HP cartridge.
Bekijk de vergelijkingstabel
€ 10,85incl. btw
Bestel nu
Direct leverbaar

Opmerking

Dit product vervangt de HP 364XL (CB321EE).

Omschrijving

HP 364XL Black high-capacity inktpatroon
Wilt u met uw inkjetprinter teksten en documenten printen die toch van laserkwaliteit zijn? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u! HP is er namelijk in geslaagd om het beste van twee werelden te combineren, en ontwikkelde deze HP 364XL Black high-capacity inktcartridge. Naast de ongekende kwaliteit kunt u ook nog rekenen op de geweldige kwaliteit die u van HP gewoon bent.

Diepzwart printen met dit inktpatroon
Dankzij deze inktcartridge bent u in de mogelijkheid om zelf diepzwarte teksten en documenten te printen. Dit soort zwart zorgt niet alleen voor scherpere teksten, maar ook voor veel meer contrast in uw teksten en documenten. Op die manier worden uw prints beter leesbaar dan wanneer u gewone cartridges gebruikt. Kortom: dit inktpatroon zorgt dus voor de kwaliteit van een laserprinter in combinatie met de prijs van een inkjetprinter.

De allerbeste inktcartridge van HP?
Wanneer we 'HP' zeggen, denkt u hoogstwaarschijnlijk meteen aan hun kwaliteit. Toch gaan ze met deze cartridge nog een stapje verder dan u van hen gewoon bent. De HP 364XL Black brengt het beste van HP samen in één cartridge. Zo is er enerzijds de enorm hoge printkwaliteit van deze cartridge, en anderzijds de snellere droogtijd van uw documenten. Daarbovenop kunt u ook nog zorgeloos genieten van de betrouwbaarheid van HP-producten en de zogenaamde HP-garantie.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kunt u dankzij deze cartridge uw documenten ook nog water-, veeg- en lichtbestendig printen. Hiervoor hoeft u enkel het HP 364 XL Black inktpatroon te combineren met het Advanced Photo Paper.

XL, en dat mag u letterlijk nemen
De HP 364XL Black high-capacity doet haar naam alle eer aan. Deze XL-cartridge kan namelijk tot twee keer zoveel pagina's printen in vergelijking met gewone inktcartridges. Wanneer u uw cartridge vervangt door dit patroon, kunt u tot wel 550 pagina's printen alvorens u het opnieuw hoeft te vervangen. En wanneer uw patroon dan uiteindelijk toch leeg is, kunt u het op een simpele manier recyclen.

Wilt u alle voordelen van de HP 364XL Black high-capacity zelf ontdekken? Bestel uw exemplaar vandaag nog!

Besparing met huismerk

Met het huismerk van PrintAbout bespaart u aanzienlijk op uw printkosten. In de onderstaande tabel ziet u uw voordeel met betrekking tot de HP 364XL (CN684EE) Inktcartridge Zwart Hoge capaciteit

HP inkjet

Uw Voordeel

Prijs€ 17,75€ 17,75€ 0,00
Inhoud18,0 ml18,0 ml2,0 ml
Prijs per ml€ 0,99€ 0,89€ 0,10
In procenten 100%55%

45%

HCN684EEPA

Bestel huismerk

  • Uitstekende afdrukkwaliteit
  • 100% levenslange garantie
  • Méér inhoud dan origineel
€ 10,85incl. btw
Direct leverbaar

Specificaties

Specificaties van de HP 364XL (CN684EE) Inktcartridge Zwart Hoge capaciteit

Product details

MerkHP
FabrikantcodeCN684EE
Serie364XL
Garantie1 jaar
EAN-code0885631873663

Algemeen

TypeCartridge
Aantal cartridges1 stuk(s)
Kleurzwart
Aantal prints550