Klantenservice - Betalen

Betaalmogelijkheden

Of je nu jouw printer, cartridge, toner of supplies wilt betalen, je kunt gebruikmaken van de volgende betaalopties:
 • iDEAL
 • Betalen op factuur / Billink
 • Mastercard/Visa (tot € 300,-)
 • PayPal (bij aanschaf van minimaal één huismerk product + tot € 300,-)

Betalen op factuur / Billink

Wanneer je kiest voor de betaaloptie "Achteraf betalen met Billink", voert Billink een kredietcheck uit. Als deze wordt geaccepteerd, wordt jouw bestelling afgerond en ontvang je een factuur van Billink per email. Deze moet binnen 14 dagen worden betaald aan Billink. De producten worden verzonden voordat je de factuur hoeft te betalen. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:

Particulier
 1. Je hebt een PrintAbout-account;
 2. Er vindt een kredietwaardigheidscheck plaats, welke positief moet zijn;
 3. Bij jouw eerste bestelling vraagt PrintAbout altijd om een vooruitbetaling;
 4. PrintAbout behoudt te allen tijde het recht levering op factuur te weigeren;
 5. De betaaltermijn is 14 dagen.

Zakelijk
 1. Je hebt een PrintAbout-account;
 2. Er vindt een kredietwaardigheidscheck plaats, welke positief moet zijn. Afhankelijk hiervan kun je tot een bepaald bedrag op factuur bestellen;
 3. Bij jouw eerste bestelling vraagt PrintAbout altijd om een vooruitbetaling;
 4. PrintAbout behoudt te allen tijde het recht levering op factuur te weigeren;
 5. De betaaltermijn is 14 dagen.

Ik heb een betalingsherinnering ontvangen, maar ik heb reeds betaald. Hoe kan dit?
Onze administratie verwerkt betalingen op werkdagen tot 17.00. Het kan zijn dat deze geautomatiseerde mail en de betaling elkaar net gekruist hebben. Wanneer dit het geval is, verzoeken je we om het betaalbewijs mailen naar administratie@printabout.nl zodat de betaling direct getraceerd en verwerkt kan worden.

Ik wacht nog op een creditfactuur, moet ik de factuur al betalen?
Betalingsherinneringen worden door een automatisch systeem verzonden en staan niet gekoppeld aan retourzendingen en/of creditfacturen. Helaas kunnen wij deze herinneringen niet tegenhouden. Wanneer je een andere afspraak hebt gemaakt over de betaling, bijvoorbeeld wanneer je in afwachting bent van een creditfactuur, dan is deze afspraak leidend. Je kunt verzonden herinneringen als niet gestuurd beschouwen tot je de creditfactuur hebt ontvangen/de afhandeling zoals besproken met de klantenservice is verwerkt, deze afspraak is bij ons bekend.

Ik heb nog een openstaande creditfactuur, kan ik deze verrekenen?
Creditfacturen worden niet automatisch verrekend met openstaande facturen. Je kunt via administratie@printabout.nl doorgeven dat je deze wilt verrekenen.

Verzendkosten

 • Gratis verzending vanaf € 50,- aan huismerk producten
 • € 4,95 voor bestellingen tot € 50,-
 • € 3,95 voor bestellingen boven de € 50,-
Je kunt ook kiezen voor bezorging op afspraak:
 • Ochtendbezorging voor 10.00 uur € 20,95 – € 21,95
 • Ochtendbezorging voor 12.00 uur € 15,95 - € 16,95
 • Avondbezorging na 18.00 uur € 4,95 - € 5,95
Het is voor verzending binnen Nederland ook mogelijk de bestelling op een PostNL locatie te laten afleveren. Als PrintAbout de bestelling in meerdere delen verstuurt, worden hier geen extra verzendkosten voor berekend.

Terugbetalingen

Bij herroeping zullen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending binnen uiterlijk 14 dagen na herroeping terug betalen.

Bij herroeping ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen we je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. "Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Veilig betalen

Het ThuisWinkel Waarborg Keurmerk garandeert dat je veilig en betrouwbaar winkelt bij PrintAbout.

Verder is onze website beveiligd met een SSL-certificaat van GlobalSign. Alle vertrouwelijke data wordt via een versleutelde verbinding verzonden om de veiligheid van uw gegevens de te waarborgen. De URL-balk in je browser zal groen worden op het moment dat gegevens uitgewisseld worden die beveiligd zijn.