Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother TZe-MQL35 Tape Wit op grijs (12 mm)

T
Wit op grijs
  • Brother TZe-MQL35 Tape Wit op grijs (12 mm)

Belangrijkste specificaties

Geschikt voor:
Is mijn Brother printer geschikt?
Type label:Tape 
Lengte rol:5 meter 
Breedte:12 mm 
Kleur:Wit op Grijs 
11,50incl. btw
Morgen in huis
  • Bestel nu, in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Omschrijving

Voordelige Brother TZe-MQL35 tape

Brother TZe-MQL35 koop je voordelig in onze webshop. Bij PrintAbout vind je een groot assortiment. Brother tape is van hoge kwaliteit en voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van Brother. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en kunt je zorgeloos printen met jouw Brother labelprinter. Brother TZe-MQL35 tape wordt dankzij onze ruime voorraad snel bij je thuis of op kantoor geleverd. Twijfel je of Brother TZe-MQL35 tape geschikt is voor je labelprinter? Gebruik onze online label keuzehulp en vind het juiste tape voor jouw Brother labelprinter.

Specificaties Brother TZe-MQL35 tape

Brother TZe-MQL35 is een stevige tape in de kleur grijs. De opdrukkleur is wit en dus goed leesbaar door het scherpe contrast. De lengte van het tape is 5 meter. Je bepaalt zelf op welke lengte je het tape afknipt. De breedte van 12 mm is voldoende om een regel tekst in een groter lettertype af te drukken. Het tape kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het organiseren van je werkplek of het labelen van dossiers en mappen. Bij de aankoop van Brother TZe-MQL35 tape ontvang je 1 jaar garantie. Je kunt dus de komende tijd zorgeloos printen met jouw Brother labelprinter.

Brother TZe-MQL35 tape kopen bij PrintAbout

Al sinds 2004 is PrintAbout dé PrinterSpecialist van de Benelux. Dagelijks helpen wij onze klanten om succesvol en zorgeloos te kunnen printen. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen en kun je dus snel verder met printen. Al meer 1.391.433 klanten gingen je voor en beoordelen ons met 4.6 uit 5. Betaal direct in onze webshop via iDeal, Bancontact, creditcard of achteraf op factuur. Wij gaan na het ontvangen van jouw bestelling direct aan de slag om deze zo snel mogelijk bij je thuis of op kantoor te leveren.

Specificaties Brother TZe-MQL35 Tape Wit op grijs (12 mm)

Product details

MerkBrother
Kleur tapeGrijs
Kleur afdrukWit
Lengte rol/cassette5 meter
Aantal cassettes1 stuk
Breedte tape12 mm
EAN-code4977766698627
FabrikantcodeTZe-MQL35

Algemeen

Type labelTape
Soort tapeOrganisatie van de thuisomgeving, Dossiers en mappen
Geschikt voorIs mijn Brother printer geschikt?
Garantie1 jaar
Brother TZe-MQL35 Tape Wit op grijs (12 mm)
Brother TZe-MQL35 Tape Wit op grijs (12 mm)
11,50incl. btw