Levenslange garantie op huismerkOp de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.

HP Premium A4 papier 1 doos (5x 500 vel)

HP Premium A4 papier 1 doos (5x 500 vel)
Origineel
1 jaar garantie
Origineel
€ 27,50
incl. btw
Direct leverbaar
Bestel nu

Uw Voordelen bij PrintAbout

  • Bestel nu, ontvang woensdag
  • Betaal gratis op rekening
  • Levenslange garantie op huismerk
  • Klanten geven PrintAbout een ..

Omschrijving

Doos HP Premium A4 papier
Premium printpapier van het merk HP is zowel geschikt voor het afdrukken als kopiëren van documenten. Dit veelzijdige printpapier is van hoge kwaliteit en door de stevige structuur zal het vastlopen van uw printer tot het minimum worden beperkt. HP Premium A4 papier is geschikt voor het afdrukken van grote volumes met veel kleur en grote vlakvullingen. HP is marktleider op het gebied van printers maar produceert ook printpapier van hoge kwaliteit.

Specificaties HP Premium A4 papier
HP Premium A4 papier is stevig papier met een gewicht van 80 gr/m². De witheid (CIE) van dit printpapier is hoog, namelijk 170. Door de hoge witheid is het papier hagelwit en komen uw afdrukken beter tot zijn recht. HP All-In-One A4 papier wordt geproduceerd onder de strenge kwaliteitseisen van HP, hierdoor bent u verzekerd van een constante kwaliteit en kunt u zorgeloos printen en kopiëren.

HP Premium A4 papier kopen bij PrintAbout
Koop gemakkelijk HP Premium A4 papier bij dé PrinterSpecialist van de Benelux. Al ruim 600.000 klanten gingen u voor. Zij waarderen onze snelle levering en uitmuntende service met gemiddeld een 9,3! Plaats vandaag voor 23:00 uw bestelling in onze webshop en hervat morgen uw print- en kopieerwerkzaamheden. Bestel en betaal direct via iDeal, PayPal of met uw creditcard. Betaalt u liever achteraf? Op factuur bestellen behoort ook tot de mogelijkheden.

Specificaties

Specificaties van de HP Premium A4 papier 1 doos (5x 500 vel)

Algemeen

FormaatA4
TypeNormaal
Aantal vel2.500
Hoeveelheid(5x 500 vel)
Gewicht per vel80 gr/m²
Witheid (CIE)170