Canon Pixma MP 550 Inkjetprinter inkt / toner cartridges | Canon Pixma MP 550 printer
Betaal op rekening Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Verzending vanaf € 2,95 NL: €2,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €3,95 tot €50,-.

BE: €3,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €4,95 tot €50,-.
Levenslange garantie op huismerk Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Thuiswinkel waarborg

Canon printer Pixma MP 550

Canon Pixma MP 550

Canon Pixma MP 550

Mocht u regelmatig thuis fotos afdrukken dan is de Canon Pixma MP 550 een uitstekende keuze. Deze inkjet printer maakt gebruik van een vijftal individuele inktcartridges met ChromaLife 100+ inkt. Dit is een inkttechniek die op verf is gebaseerd en zo een bijzonder duurzaam karakter heeft. In combinatie met de hoge 2400x9600 dpi printresolutie creëert u zo prachtige fotos waar u nog jaren plezier van kunt hebben. Voor een optimaal natuurgetrouw beeld kunt u bij PrintAbout terecht. Wij bieden hoogwaardige MP 550 inkt voor het beste resultaat.

Wij adviseren altijd het gebruik van huismerk inktcartridges vanwege het hoge volume en de lagere prijs. Zo maakt u meer prints voor een lagere prijs, en dat altijd op hoge en consistente kwaliteit. De MP 550 inktcartridges van het PrintAbout huismerk komen bovendien met volledige garantie zodat u verzekerd bent van onze service en een hoogwaardig product.

Hulp nodig?