Epson Stylus SX 218 Inkjetprinter inkt / toner cartridges | Epson Stylus SX 218 printer
Betaal op rekening Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Verzending vanaf € 2,95 NL: €2,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €3,95 tot €50,-.

BE: €3,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €4,95 tot €50,-.
Levenslange garantie op huismerk Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Thuiswinkel waarborg

Epson printer Stylus SX 218

Epson Stylus SX 218

Epson Stylus SX 218

Met de Epson Stylus SX 218 is het mogelijk om tegen een gunstige prijs fotos van hoge kwaliteit af te drukken. Zo biedt deze inkjet een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn er ook mogelijkheden voor scannen, kopiëren en diverse extra mogelijkheden. Bij het maken van een afdruk wordt de Epson DURABrite Ultra inkt gebruikt. Door het gebruik van individuele SX 218 inkt cartridges vervangt u altijd de juiste cartridge en blijft u prachtige afdrukken produceren. Voor het beste resultaat adviseren wij altijd onze huismerk producten.

Met het fotopapier van PrintAbout in combinatie met de huismerk SX 218 inkt betaalt u minder en ontvangt u altijd een kwaliteitsproduct. Kies daarom voor de huismerk cartridges die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien zijn van een keurmerk. Naast een lagere prijs gaan de cartridges bovendien tot wel 50% langer mee dan originele Epson inktcartridges.

Hulp nodig?