HP OfficeJet Pro 8500 A Plus Inkjetprinter inkt / toner cartridges | HP OfficeJet Pro 8500 A Plus printer
Betaal op rekening Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Verzending vanaf € 2,95 NL: €2,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €3,95 tot €50,-.

BE: €3,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €4,95 tot €50,-.
Levenslange garantie op huismerk Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Thuiswinkel waarborg

HP printer OfficeJet Pro 8500 A Plus

HP OfficeJet Pro 8500 A Plus

HP OfficeJet Pro 8500 A Plus

De HP Officejet Pro 8500 is een zeer geschikte oplossing voor de zakelijke gebruiker. Met vele mogelijkheden voor u en alle collegas is dit een complete All-in-One. Het biedt goede resultaten op het gebied van scannen, kopiëren en printen. Door het gebruik van moderne technieken is deze inkjet printer bovendien gemakkelijk in te passen in uw bestaande netwerkomgeving. Naast de netwerkfunctionaliteiten heeft u voortaan ook voordeel van het automatisch dubbelzijdig afdrukken en de hoge afdruksnelheid. Met maximaal 35 paginas per minuut heeft u zeer snel een resultaat in handen. Wilt u voor een dergelijke afdruk de beste Officejet Pro 8500 inkt? Neem dan ook de inktcartridges van PrintAbout die wel dubbel zolang meegaan voor een vergelijkbare aanschafprijs. Probeer het ook en plaats hier een bestelling, u zult daarna al binnen 24 uur het resultaat kunnen ervaren.

Hulp nodig?