Epson Stylus SX 440 W Inkjetprinter inkt / toner cartridges | Epson Stylus SX 440 W printer
Betaal op rekening Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Verzending vanaf € 2,95 NL: €2,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €3,95 tot €50,-.

BE: €3,95 (incl. btw) voor bestellingen vanaf €50,- en €4,95 tot €50,-.
Levenslange garantie op huismerk Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Thuiswinkel waarborg

Epson printer Stylus SX 440 W

Epson Stylus SX 440 W

Epson Stylus SX 440 W

Binnen de Epson Stylus serie is de Stylus SX 440 W een compleet model waarmee u goed uit de voeten kunt. De DURABrite Ultra inkt wordt gebruikt op een maximale resolutie van 5760x1440 dpi en zorgt in combinatie met kwalitatief fotopapier voor waterbestendige, duurzame afdrukken. Uw fotos zullen daardoor niet vervagen of verkleuren zodat u nog lang plezier kunt hebben van de afdruk. Vervangende Stylus SX 440 W inkt is verkrijgbaar in diverse formaten en PrintAbout biedt daar bovenop ook een aantrekkelijk huismerk. Het huismerk produceert een resultaat dat minstens even goed is en wordt geleverd met levenslange garantie en een keurmerk als waarborg. Bovendien betaalt u een stuk minder voor de PrintAbout cartridges die ook nog eens veel langer meegaan. Kies dus ook voor de kwaliteitsinkt van PrintAbout waar u nog lang mee vooruit kunt en welke zorgt voor een prachtig resultaat.

Hulp nodig?