Levenslange garantie op huismerk Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.

Gratis printers

Gratis printer deals. Bespaar véél geld op uw printkosten. Bij bestelling van een huismerk voordeelbundel inkt of toner cartridges ontvangt u een inkjet of laser printer gratis.

Bent u op zoek naar een nieuwe printer voor thuis of voor op kantoor? Zoek dan niet verder, bij ons vindt u een breed assortiment printers. Als enige in de Benelux bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze unieke printer-gebruiksvergelijker. Op zoek naar een navulling? Kijk dan bij onze cartridges en toners.

Bespaar op uw cartridges en ontvang een gratis inktjetprinter
Canon
GRATISt.w.v.
€ 65,00

Gratis Canon Pixma TS5050 bij 4 sets kleuren cartridges

€ 139,80incl. btw
Bespaar op uw cartridges en ontvang een gratis inktjetprinter
Canon
GRATISt.w.v.
€ 65,00

Gratis Canon MG5750 bij 4 sets kleuren cartridges

€ 139,80incl. btw
Bespaar op uw toner cartridges en ontvang een gratis laserprinter
Canon
GRATISt.w.v.
€ 169,00

Gratis Canon I-SENSYS LBP251dw bij 4 huismerk toners

€ 266,20incl. btw

Actievoorwaarden

De verzendkosten verschillen per printermodel. De standaard fabrieksgarantie is van kracht op gratis verstrekte printers. De printers worden geleverd zonder lage capaciteit OEM cartridges en toners. De gratis printer deals zijn niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen.