Gratis verzending vanaf € 25,- aan huismerk producten - profiteer direct!

Printers

Vind uw printer in 5 stappen

Wij kunnen u helpen om een geschikte printer uit te kiezen

Printers

Gaat u een printer kopen? Bepaal eerst welke u nodig heeft

Wilt u een zakelijke printer kopen? Of juist eentje voor thuisgebruik? Er zijn veel verschillende printers met uiteenlopende mogelijkheden. Gaat u een nieuwe kleurenprinter of zwart wit printer kopen, dan zou u in eerste instantie moeten bepalen wat u met de printer wilt gaan doen. Foto’s afdrukken, documenten printen, scannen en/of kopiëren? Het maakt een groot verschil of u een zwart wit print maakt of dat u foto’s en afbeeldingen in kleur wilt printen. Met een kleurenprinter kunt ook een zwart wit print maken.

Soorten Inkjetprinters of laserprinters?

Wilt u een nieuwe printer kopen om foto’s mooi en gedetailleerd af te drukken? De juiste keuze zou voor u een inkjetprinter kunnen zijn. Zoekt u met name scherpe afdrukken van overwegend tekstdocumenten in uw nieuwe printer? Dan is een laserprinter het meest geschikt. Dan zijn er ook nog LED-printers die geen bewegende onderdelen bevatten en daardoor langer meegaan dan laserprinters. Thermische printers gebruikt u dan weer vooral om etiketten of labels te printen. Daarnaast zijn sommige printers ook kopieer- en faxapparaten.

Ook kunt u een kleurenprinter kopen. Wilt u alleen een zwart wit printen? Dan kunt u ook een zwart wit printer kopen. Ook heeft u de keuze tussen een A4 of A3 printer. Via de filtermogelijkheid op onze pagina kunt u aangeven welke functies u belangrijk vindt aan uw nieuwe printer. Zodat de juiste type printers voor u gefilterd worden. Zoals het maximale afdrukformaat, de optie om uw printer met uw smartphone, tablet of computer te verbinden en de prijs. Moet u nog een printer zoeken? Doorloop dan onze keuzehulp. Op deze manier kunt u een goede zwart wit printer of kleurenprinter kopen.

Welk merk printer wilt u?

Gaat u een specifiek merk printer zoeken? En heeft u al een keuze gemaakt voor een kleurenprinter of zwart wit printer? We hebben Canon printers, Brother printers en HP-printers. Ook kunt u bij ons merken vinden als: Dymo, OKI, Samsung en Epson. HP heeft een serie printers. Hier zit ook een compacte printer bij, is de HP Deskjet serie. Bij PrintAbout kunt u deze compacte printers kopen! Wilt u het verschil weten tussen de HP series? Bekijk dan hier onze adviespagina.

PrintAbout: ook voor printer accessoires

Ook voor accessoires voor uw printer zoals inktcartridges en toners kunt u als vanzelfsprekend een beroep op ons doen. Wanneer u € 25,- aan huismerkproducten bestelt, wordt uw pakket gratis verzonden en u heeft levenslange garantie op het huismerk. Huismerken zijn daarnaast ook nog eens veel goedkoper dan de A-merken van de printerfabrikanten zelf.

Wilt u nieuwe printers kopen of printer accessoires, maar komt u er niet uit? Chat dan met een van onze specialisten, stuur ons een e-mail of bel ons. We helpen u graag bij het maken van een keuze.