Deze actie is verlopen

Op zoek naar een mooie aanbieding of korting?
Neem eens een kijkje op de pagina met aanbiedingen en acties aanbiedingen en acties of vraag deskundig advies bij onze klantenservice.

Onze klantenservice adviseert u graag

Wij helpen u graag bij het aanschaffen van een nieuwe printer.

Chat live met ons

Of bel: 0182 61 86 30

Zoek een nieuwe printer

Voor al onze printers hebben wij een groot aanbod supplies.

Printer aanbieding

Printer kopen? PrintAbout heeft een goede printer aanbieding

Heeft u een nieuwe printer nodig? PrintAbout is de plek om een printer te kopen. Wilt u een zakelijke printer kopen of liever eentje voor thuisgebruik? Er zijn verschillende mogelijkheden. Voorafgaand aan de aankoop van een printer is het altijd goed om eerst uw doelen te bepalen om zo tot de juiste koop te komen.
Op deze pagina vindt u inkjetprinters met gratis cartridges, hierdoor kunt u gelijk starten met printen. Gaat u de printer kopen? Bekijk dan deze printer aanbieding.

Inkjetprinter kopen met gratis cartridge

Bij PrintAbout bieden we u printers aan met een gratis cartridge. De cartridge die u meegeleverd krijgt is een huismerk product. De ideale manier om huismerk producten te testen zonder hier extra geld aan uit te geven.
Een printer kopen met gratis huismerk cartridge biedt u vele voordelen. Een PrintAbout huismerk cartridge is namelijk voller en voordeliger. Toch doet de kwaliteit van de huismerk cartridge niet onder aan het origineel. Wanneer een cartridge wordt geproduceerd moeten ze namelijk aan dezelfde strenge ISO-normen voldoen. Dit houdt in dat de kwaliteit van een PrintAbout cartridge gelijk is aan het origineel. Daarnaast ontvangt u hier levenslange garantie op en voegt u er nog meer huismerk cartridges aan toe, dan wordt uw bestelling ook nog eens gratis verzonden vanaf € 25,-.

Goedkope printer bestellen bij PrintAbout

Een printer kopen bij PrintAbout met een gratis cartridge biedt u nog meer voordeel dan alleen levenslange garantie, meer inkt en dat de cartridge gratis is. Wanneer u uw bestelling voor 23:00 plaatst, wordt hij namelijk de volgende werkdag op de door u gewenste plek afgeleverd. Wilt u hulp of advies bij het kopen van de juiste printer met gratis cartridge? Dan kunt u contact opnemen met onze #customerService#, zij helpen u graag verder. Om nooit meer een aanbieding te missen van PrintAbout, kunt u uzelf inschrijven voor onze nieuwsbrief.