• Home
  • Private label toners

Private Label toners voor wederverkopers

Als wederverkoper denkt u mee met uw klanten, adviseert u en komt u graag met een verrassende aanbieding. Dankzij de Private Label toners van PrintAbout voorziet u uw klanten van hoogwaardige tonercartridges zonder associatie met PrintAbout.

  • Volledig blanco verpakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Achteraf betalen

Volledig blanco verpakt

Private Label tonercartridges van PrintAbout worden volledig blanco verpakt. Eventueel kunt u door een eigen etiket te printen de doos personaliseen en aanpassen aan uw huisstijl.

Uitstekende kwaliteit en service

De kwaliteit van onze Private Label toners is gelijk aan die van het origineel. Het uitvalpercentrage van ons Private Label is onder de 1%. Daarnaast wordt onze uitstekende service gemiddeld beoordeeld met een 9,3!

Achteraf betalen

Als zakelijke klant kunt u, na een positieve credietcheck, bij ons op factuur bestellen. Een stukje service, zoals wij het graag zien!

Overtuigd?

Graag heten wij u welkom als klant van PrintAbout. Één van onze PrinterSpecialisten helpt u graag verder bij het kopen van de juiste toners.

Na telefonische uitleg over de Private Label hebben wij onze eerste bestelling bij PrintAbout geplaatst. We zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit en de snelle levering!
Jeroen de Winter

Bij PrintAbout kopen wij Private Label toners om deze door te leveren aan onze klanten. Het aanbieden van Private Label toners zien wij als een extra service, welke erg gewaardeerd wordt onder onze klanten.
Chris Rensen

De Private Label toners van PrintAbout zijn van een zeer goede kwaliteit. Als er extra wensen zijn is dit altijd bespreekbaar, ik ben erg tevreden over de snelle en accurate dienstverlening van PrintAbout!
Marcel Boers

Sinds april vorig jaar bestel ik toners bij PrintAbout. Ook de Private Label toners zijn van hoge kwaliteit en worden erg gewaardeerd door mijn klanten, dit komt mede dankzij de lage prijs.
Tom Zwiers

PrintAbout kwam op het juiste moment met het aanbieden van Private Label toners. Ondanks de groeiende vraag naar goedkope en kwalitatieve toners kan ik mijn juiste manier bedienen!
Josien de Jong

Laten we samenwerken!

Graag denken wij met u mee en geven u een passend advies. Uw vaste contactpersoon zal u helpen uw eerste bestelling Private Label toners te plaatsen.

Neem contact met ons op

Tel: 0182 61 86 30
sales@printabout.nl