Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Lexmark Optra T 61 XToners en meer!

Bewaar je printer en bestel producten gemakkelijk opnieuw
Lexmark

Hieronder vind je alle producten die passen in jouw printer: Lexmark Optra T 61 X. Of je nu op zoek bent naar een toner of andere accessoires, je vindt het bij PrintAbout. In jouw Lexmark Optra T 61 X passen de onderstaande producten. Wacht niet te lang en bestel jouw toner voor de Lexmark Optra T 61 X!

Filter-mogelijkheden
Toon de juiste kleur
Merk
Prijs
tot
Categorie
Levertijd
1 product
Sorteer op:
1 - 1 van 1 product
Filters
Toon de juiste kleur
Merk
Prijs
tot
Categorie
Levertijd
1 product
Sorteer op:
Lexmark 12A5849 Toner Zwart

Lexmark 12A5849 Toner Zwart

€ 386,50incl. btw
Geschikt voor Lexmark. Is mijn printer geschikt?
Levertijd onbekend
 • 25.000 afdrukken
 • Lexmark 12A5849 Toner Zwart
 • Originele Lexmark toner

  Toners voor de Lexmark Optra T 61 X

  Ben jij in het bezit van een Lexmark Optra T 61 X? Dan heb jij ook producten nodig voor deze Lexmark Optra T 61 X. Op deze pagina vind je alles voor jouw printer! Niet alleen cartridges en toners, maar ook andere accessoires voor jouw Lexmark Optra T 61 X.

  PrintAbout huismerk voor jouw Lexmark Optra T 61 X
  Zie jij PrintAbout huismerkproducten voor jouw Lexmark Optra T 61 X? Dan is dit een groot voordeel voor jou! PrintAbout huismerk toners worden geproduceerd onder dezelfde ISO-normen als originele toners.

  Wat zijn ISO-normen?
  ISO-normen zijn voorwaarden waaraan de inkt in een cartridge of poeder in een toner moet voldoen om gebruikt te mogen worden voor een printer. Deze ISO-normen gelden voor elke soort toners, ongeacht het merk. Het PrintAbout huismerk voldoet ook aan deze voorwaarden.
  En dat niet alleen, er zijn ook etiketten, tapes en papier van PrintAbout. Of wij deze producten hebben voor jouw Lexmark Optra T 61 X, vind je op deze pagina.

  Waarom je kies jij voor het PrintAbout huismerk?
  De kwaliteit van het PrintAbout huismerk doet dus nooit onder aan originele producten. Alleen waarom zou je nou voor het PrintAbout huismerk moeten kiezen voor jouw Lexmark Optra T 61 X?
   

  • De toners van PrintAbout bevatten meer inkt dan originele toners. Dat betekent dus dat je meer kunt printen met het PrintAbout huismerk.
  • De  toners van PrintAbout kosten minder dan originele toners. Hierdoor dalen jouw printkosten aanzienlijk.
  • Op het PrintAbout huismerk ontvang je altijd levenslange garantie.

   Kort samengevat, met het PrintAbout huismerk:
  • Print je meer voor minder geld
  • Heb je altijd hoogwaardige kwaliteit
  • Ontvang je levenslange garantie


  Bestel alles voor jouw Lexmark Optra T 61 X
  Wacht niet te lang en bestel alles voor jouw Lexmark Optra T 61 X bij PrintAbout. Zijn de producten die je bestelt op voorraad en plaats je de bestelling voor 23:00? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag al geleverd! Heb je nog vragen over jouw Lexmark Optra T 61 X? Dan kun je een kijkje nemen op onze adviespagina of contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!