Toon prijzen:incl. btwexcl. btw
Filter-mogelijkheden
Serie
Merk
Levertijd

Opslag

Veilig je (zakelijke) documenten extern opslaan? Met externe opslag blijven jouw belangrijke bestanden altijd binnen handbereik, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent of simpelweg een extra back-up wilt, externe opslag biedt de perfecte oplossing. Bewaar belangrijke informatie op zak en krijg overal toegang tot je gegevens.

Populaire categorieën
1 - 15 van 36 producten
Sorteer op:
1 - 15 van 36 producten
Filters
Serie
Merk
Levertijd
1 - 15 van 36 producten
Sorteer op:
 • Morgen in huis
39,50incl. btw
 • Morgen in huis
35,00incl. btw
 • Morgen in huis
29,50incl. btw
 • Morgen in huis
9,50incl. btw
 • 1-3 werkdagen levertijd
55,00incl. btw
 • Morgen in huis
25,00incl. btw
 • Levenslange garantie op huismerk
 • Bestel nu, ontvang
 • Gratis verzending vanaf € 50,- huismerk
 • Betaal op rekening
Drie personen
 • Morgen in huis
12,50incl. btw
 • Morgen in huis
14,50incl. btw
 • Morgen in huis
13,50incl. btw
 • Morgen in huis
10,50incl. btw
 • 1-3 werkdagen levertijd
94,00incl. btw
 • 1-3 werkdagen levertijd
55,00incl. btw
 • Morgen in huis
18,50incl. btw
 • Morgen in huis
11,50incl. btw
 • 1-3 werkdagen levertijd
27,50incl. btw

Externe opslag en geheugen kopen

Wanneer je op zoek bent naar oplossingen voor extra digitale ruimte, zijn er verschillende externe opslagopties waaruit je kan kiezen. Met keuzes als: een USB-stick, USB-C stick, SD-kaart of externe harde schijf krijg je moeiteloos nog meer ruimte voor je foto's, video's en belangrijke bestanden. Bij PrintAbout vind je onder andere toonaangevende merken als Philips, Kingston en Sandisk, die betrouwbare keuzes bieden. De draagbare opslagmethodes zijn niet alleen praktisch, maar ook eenvoudig mee op pad te nemen, waardoor je al je belangrijke gegevens en documenten altijd binnen handbereik hebt, waar je ook gaat.

USB-opslag

USB-opslag, zoals de vertrouwde USB-stick en de snelle USB-C, bieden je dé mogelijkheid om gemakkelijk bestanden uit te wisselen. Met capaciteiten variërend van een paar GB (gigabyte) tot een TB (terabyte), zijn deze kleine opslag apparaten perfect voor het veilig opslaan en uitwisselen van je belangrijkste bestanden en persoonlijke foto’s en video’s.

SD-kaart

SD-kaarten, in het bijzonder bedoeld voor fotocamera's, zijn veel meer dan alleen geheugenkaarten. Deze kleine schijfjes komen in verschillende klassen, van de handige microSD voor smartphones tot de krachtige SDXC voor professionele camera's en bieden een grote capaciteit aan opslagruimte. Bewaar al je foto’s en video’s op de SD-kaart en verlies nooit je mooiste herinneringen.

Externe opslag en geheugen kiezen?

Bij het selecteren van externe opslag en geheugen is het belangrijk om jouw behoeften en verwacht gebruik in overweging te nemen. Wil je de externe opslag altijd bij je kunnen dragen of ben je vaak op 1 locatie, waardoor dat niet noodzakelijk is. Denk ook aan het type bestanden dat je wilt bewaren. Voor enkel de opslag van foto's en video’s volstaat een SD-kaart met minder opslagruimte, terwijl grote bestanden of documenten meer geheugen vragen en een USB-stick dus vaker nodig is. De keuze tussen USB, USB-C, SD-kaart of een externe harde schijf hangt af van jouw specifieke eisen. 

Externe opslag kopen bij PrintAbout

Bij PrintAbout hebben we verschillende soorten externe opslagopties die perfect aansluiten op jouw behoeften! Naast een ruim assortiment is PrintAbout al sinds 2004 dé specialist op het gebied van printers en alle bijbehorende printbenodigdheden. Bovendien garanderen we snelle levering: bestel voor 23:00, en jouw externe opslag ligt de volgende werkdag al bij jou op kantoor of thuis. Kies voor PrintAbout en verzeker jezelf van hoogwaardige opslagoplossingen die keer op keer aan je verwachtingen voldoen.

> Sinds 2004 dé expert op het gebied van printers
> Een breed scala aan printers en printbenodigdheden
> Meer dan 1.395.997 tevreden klanten bediend
> Bestel voor 23:00 uur en ontvang het de volgende werkdag aan huis

Veelgestelde vragen

Wat is de beste externe opslag?

De beste externe opslag is afhankelijk van de bestandsgrootte die jij wilt gaan opslaan. Bovendien is het ook belangrijk om te bepalen welke types documenten je op de externe opslag wilt plaatsen. Voor grote belangrijke documenten zit je al snel goed met een USB-stick of een externe harde schijf.

Wat is beter een externe harde schijf of een USB-stick?

Een externe harde schijf biedt meer opslagruimte, ideaal voor grote bestanden, terwijl een USB-stick draagbaarder is en geschikter voor kleinere bestanden. De keuze hangt af van jouw behoeften en gebruik.

Wat is het verschil tussen een usb-stick en een sd-kaart?

Een USB-stick en een SD-kaart verschillen in geheugencapaciteit en gebruik. USB-sticks bieden vaak grotere opslagruimte en zijn handiger voor algemeen gebruik, terwijl SD-kaarten compact zijn en veel gebruikt worden in apparaten zoals camera's en smartphones.