Printers

Print je eigen fotoboek

27 september 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 27 september 2023

In het digitale tijdperk waarin we leven, worden kostbare herinneringen vaak opgeslagen op smartphones, tablets en laptops. Maar er is iets magisch aan het vastleggen van momenten in tastbare vorm, en daar komt het idee van het printen van je eigen fotoboek om de hoek kijken.

Lees meer
Printers

Wat is mijn printertype?

13 september 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 21 september 2023

Bij het zoeken naar een nieuwe cartridge voor je printer, is het van groot belang om nauwkeurig te bepalen welk specifiek type cartridge je nodig hebt. In een paar eenvoudige stappen leggen we je uit hoe je het typenummer van jouw printer vindt en welke cartridge hier bij passen.

Lees meer
Printers

Brother printer herkent cartridge niet - Stappenplan

10 juli 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 26 september 2023

Herkent jouw Brother printer de cartridge niet? Dan kun je hier een aantal eenvoudige oplossingen vinden! Volg het stappenplan en voordat je het weet kun jij weer printen.

Lees meer
Cartridges en toners

Huismerk vs origineel: de test

27 februari 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 30 juni 2023

Wij krijgen regelmatig de vraag of ons huismerk net zo goed is als het origineel. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen of jouw printer onze producten wel accepteert, of het dezelfde kwaliteit heeft en of de garantie van de printer geldig blijft. Hier vind je antwoorden op die vragen en de resultaten van onze test.

Lees meer
Cartridges en toners

Inkt navullen voor jouw lege cartridge: Volg het stappenplan

20 februari 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 8 maart 2023

Inkt navullen lijkt wellicht een eenvoudige taak. Toch zijn er een hoop factoren die fout kunnen gaan.

Lees meer
Printers

Inkt vervangen Dymo LabelWriter? Volg dit stappenplan

16 januari 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 20 september 2023

Dymo labelwriter inkt op? Dat kun je denken wanneer de labelwriter minder scherp print. Ontdek hier hoe jouw labelwriter weer scherp labels afdrukt. 

Lees meer
Printers

Vind de beste labelprinter van 2023

10 januari 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 15 september 2023

Heb jij een nieuwe labelprinter nodig? Wij hebben de beste 4 in 2023 voor je uitgezocht. Zo kun jij gemakkelijk de beste labelprinters met elkaar vergelijken. Hierdoor ben jij snel klaar met je speurtocht en kun je weer aan de slag.

Lees meer
Printers

De levensduur van een printer

15 december 2022 - door DonnaLaatst gewijzigd op 8 maart 2023

Heb jij een nieuwe printer en wil je weten hoe je er zo lang mogelijk mee kunt doen? We helpen je hier natuurlijk graag bij. Lees ons advies snel verder en vind de beste tips voor het verlengen van de levensduur van je printer!

Lees meer
Cartridges en toners

Alles over Epson ReadyPrint

1 november 2022 - door DonnaLaatst gewijzigd op 8 maart 2023

Maak kennis met het inktabonnement van Epson. Wanneer je een printer van Epson hebt, ben je het vast al eens tegengekomen: Epson ReadyPrint. Benieuwd wat dit abonnement precies inhoudt en hoe het werkt? Lees ons advies snel verder en leer alles over Epson ReadyPrint!

Lees meer
Overig

Zelf flyers maken en printen

27 september 2022 - door BenteLaatst gewijzigd op 8 maart 2023

Zelf een flyer maken klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat hoeft het niet te zijn. Wij geven advies over de programma’s die je kunt gebruiken. En helpen jou bij het zelf printen van jouw flyers.

Lees meer
Printers

Welke printer kopen bij weinig gebruik?

19 september 2022 - door DonnaLaatst gewijzigd op 22 september 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe printer bij weinig gebruik? Dan wil je natuurlijk een printer die het beste past bij jouw situatie. Wij helpen je dan ook graag met deze zoektocht. Lees ons advies snel verder en vind de beste printer voor weinig gebruik!

Lees meer
Cartridges en toners

4 tips om uitgedroogde cartridges te voorkomen

9 september 2022 - door BenteLaatst gewijzigd op 8 maart 2023

Heb je het vermoeden dat de cartridges in jouw printer uitgedroogd zijn? Dan kun je in sommige gevallen de uitgedroogde printercartridges nog herstellen. Lukt het herstellen nou niet? Dan hebben we ook tips om in de toekomst uitdroging van jouw cartridges te voorkomen.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk