Printers

Beste all-in-one printer van 2024

29 februari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 1 maart 2024

Als je al enige tijd op zoek bent naar een printer voor kantoor of thuis die aan al jouw behoeften voldoet, dan is dit de juiste blog voor jou. Benieuwd naar de absolute topper van dit jaar? We duiken in de beste all-in-one printer van 2024 en laten ons inspireren door de testresultaten van de Consumentenbond, waarbij zowel de 'Beste uit de Test getest' als 'Beste Koop' modellen voorbij komen.

Lees meer
Printers

Beste zwart-wit printers van 2024

26 februari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 27 februari 2024

Benieuwd naar de best geteste zwart-wit printer van 2024? Zoek niet verder. We hebben de markt doorgespit en onderzoek gedaan om de beste zwart-wit printer voor jou te vinden.

Lees meer
Overig

Tips voor efficiënt printen met Apple AirPrint

19 februari 2024 - door Tyra

Heb je een Apple-apparaat en wil je graag eenvoudig kunnen printen? Dan is Apple AirPrint de oplossing voor jou! AirPrint is ontwikkeld door Apple om printen makkelijker te maken. Het is een handige functie die beschikbaar is op alle apparaten van Apple, zoals iPhones, iPads en Macs.

Lees meer
Printers

Houd je printer in topconditie

31 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 15 februari 2024

Een printer is een belangrijk hulpmiddel in ons dagelijks leven, of het nu gaat om het afdrukken van belangrijke documenten voor werk of school, of het vastleggen van kostbare herinneringen in de vorm van foto's. Om ervoor te zorgen dat je printer altijd klaar is voor actie en topprestaties levert, is regelmatig onderhoud belangrijk. 

Lees meer
Printers

Beste inkttank printer 2024

30 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 14 februari 2024

Bij PrintAbout zetten we jaarlijks de onderzoeksresultaten van de Consumentenbond op een rij om jou te informeren over de beste inkttank printers van het jaar. In dit artikel lichten we niet alleen de beste inkttank printer uit, maar ook de top 3 best verkochte modellen van 2024 bij PrintAbout. 

Lees meer
Cartridges en toners

Doorprinten met lege kleurencartridges

25 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 15 februari 2024

Ben je wel eens in de situatie geweest waarin je een belangrijk document wilde printen, maar je kreeg een melding dat een of meer van je kleurencartridges leeg waren? Het kan frustrerend zijn als je niet direct nieuwe cartridges bij de hand hebt, maar toch dringend iets moet afdrukken. Gelukkig is er een tijdelijke oplossing!

Lees meer
Cartridges en toners

Printen met de goedkoopste inkt

8 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 14 februari 2024

In deze blog delen we handige tips om zo zuinig mogelijk te printen, zodat je jouw budget onder controle kunt houden zonder concessies te doen aan jouw printbehoeften.

Lees meer
Overig

Wat is ADF?

20 december 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 1 februari 2024

Geen gedoe meer met het handmatig invoeren van documenten in de printer. Met Automatische Documenteninvoer (ADF) wordt het scannen en kopiëren van documenten eenvoudiger. Met ADF kun je nu gemakkelijk meerdere pagina's achter elkaar verwerken, zonder elk velletje papier handmatig te plaatsen.

Lees meer
Overig

Het juiste fotopapier kopen

6 december 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 8 januari 2024

Niets laat de foto’s die je gemaakt hebt zo mooi tot leven komen als een afdruk op fotopapier. Fotopapier brengt jouw favoriete momenten tot leven en geeft je herinneringen een tastbare vorm. In deze blog lees je alles over fotopapier.

Lees meer
Overig

Plotterpapier: de sleutel tot grootformaat prints

22 november 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 8 januari 2024

Plotterpapier is een speciaal type papier dat is ontworpen om te worden gebruikt in grootformaat printers en plotters. Deze printers, die worden gebruikt voor het afdrukken van technische tekeningen, posters en grafische ontwerpen, vereisen papier van hoge kwaliteit om scherpe en heldere afdrukken te maken.

Lees meer
Printers

De techniek achter de thermische printer

3 november 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 11 januari 2024

Labelprinters zijn essentiële hulpmiddelen voor bedrijven en organisaties die regelmatig labels moeten afdrukken. Denk hierbij aan verzendlabels, productlabels en etiketten. Er zijn verschillende soorten labelprinters beschikbaar op de markt, maar wat ze allemaal gemeen hebben is hun technologie, namelijk: thermisch printen. Lees in deze blog alles over wat thermisch printen is!

Lees meer
Printers

Ontdek de voordelen van mobiele printers

19 oktober 2023 - door TyraLaatst gewijzigd op 15 februari 2024

Je bent onderweg naar een vergadering en je bent vergeten bent om de belangrijke documenten af te drukken. Wat nu? Vroeger zou dit een groot probleem zijn geweest, maar vandaag de dag komen mobiele printers om de hoek kijken, die een wereld van mogelijkheden openen voor degenen die altijd onderweg zijn.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk