Cartridges en toners
Cartridges en toners

HP LaserJet toners en supplies

19 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 17 juni 2024

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van alle beschikbare HP LaserJet printers. Bij elke printer zie je welke HP LaserJet toners en benodigdheden geschikt zijn. Het is belangrijk om te weten welke toner je nodig hebt voor jouw specifieke printermodel. Niet elke toner past namelijk in elke HP LaserJet printer. Daarom is het verstandig om eerst te controleren welk model printer je hebt voordat je de juiste toners aanschaft.

Lees meer
Cartridges en toners

HP Envy inkt cartridges

18 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare HP Envy printertypes. Per printertype krijg je te zien welke HP Envy inkt cartridges en supplies geschikt zijn. Het is belangrijk om te weten welk inktpatroon geschikt is voor jouw specifieke printertype. Elk inktpatroon heeft namelijk een unieke afmeting en past niet op elke printer. Zorg er daarom altijd voor dat je eerst controleert welk printermodel je hebt, zodat je de juiste cartridges aanschaft.

Lees meer
Cartridges en toners

Doorprinten met lege kleurencartridges

25 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Ben je wel eens in de situatie geweest waarin je een belangrijk document wilde printen, maar je kreeg een melding dat een of meer van je kleurencartridges leeg waren? Het kan frustrerend zijn als je niet direct nieuwe cartridges bij de hand hebt, maar toch dringend iets moet afdrukken. Gelukkig is er een tijdelijke oplossing!

Lees meer
Cartridges en toners

Printen met de goedkoopste inkt

8 januari 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

In deze blog delen we handige tips om zo zuinig mogelijk te printen, zodat je jouw budget onder controle kunt houden zonder concessies te doen aan jouw printbehoeften.

Lees meer
Cartridges en toners

Huismerk vs origineel: de test

27 februari 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Wij krijgen regelmatig de vraag of ons huismerk net zo goed is als het origineel. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen of jouw printer onze producten wel accepteert, of het dezelfde kwaliteit heeft en of de garantie van de printer geldig blijft. Hier vind je antwoorden op die vragen en de resultaten van onze test.

Lees meer
Cartridges en toners

Inkt navullen voor jouw lege cartridge: Volg het stappenplan

20 februari 2023 - door SjorsLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Inkt navullen lijkt wellicht een eenvoudige taak. Toch zijn er een hoop factoren die fout kunnen gaan.

Lees meer
Cartridges en toners

Alles over Epson ReadyPrint

1 november 2022 - door DonnaLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Maak kennis met het inktabonnement van Epson. Wanneer je een printer van Epson hebt, ben je het vast al eens tegengekomen: Epson ReadyPrint. Benieuwd wat dit abonnement precies inhoudt en hoe het werkt? Lees ons advies snel verder en leer alles over Epson ReadyPrint!

Lees meer
Cartridges en toners

4 tips om uitgedroogde cartridges te voorkomen

9 september 2022 - door BenteLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Heb je het vermoeden dat de cartridges in jouw printer uitgedroogd zijn? Dan kun je in sommige gevallen de uitgedroogde printercartridges nog herstellen. Lukt het herstellen nou niet? Dan hebben we ook tips om in de toekomst uitdroging van jouw cartridges te voorkomen.

Lees meer
Cartridges en toners

Toner vervangen? Zo doe je dat!

12 april 2022 - door MuriëlLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Toners moeten vervangen worden, ondanks dat deze langer meegaan dan cartridges. In dit artikel leggen we je uit hoe je een toner vervangt waarbij de drum en toner aan elkaar vastzitten en waarbij deze los van elkaar zitten.

Lees meer
Cartridges en toners

Brother printer inkt vervangen doe je zo!

11 april 2022 - door MuriëlLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Is je inkt op? Dan is het tijd om de cartridge te vervangen. In dit artikel leggen we je uit in welke stappen je dit kunt doen: een Brother cartridge vervangen.

Lees meer
Cartridges en toners

HP 415a en HP 415x toners achtergrondinformatie

28 juli 2021 - door MuriëlLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Geeft de PrintAbout HP 415a of HP 415x toner problemen in jouw printer? Dat is een probleem wat vaker voorkomt en wat eenvoudig te verhelpen is. In dit artikel vind je extra informatie over het huismerk en tips om de foutmeldingen op te lossen.

Lees meer
Cartridges en toners

Canon printer: inkt vervangen

22 juli 2021 - door MuriëlLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Moet de inkt van jouw Canon printer vervangen worden? In dit artikel lees je alles over inktcartridges, en hoe je jouw nieuwe cartridge in jouw Canon printer plaatst.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk