Huismerk cartridges

Er bestaat veel onduidelijkheid over huismerk cartridges. Onderaan deze pagina staan de antwoorden op de meest gestelde vragen.

PrintAbout huismerk cartridges zijn volkomen veilig voor jouw printer. Dit geldt voor zowel toners als voor inktcartridges. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze huismerk producten, daarom geven wij op onze huismerk cartridges 100% levenslange garantie!

Voordelen PrintAbout huismerk cartridges

  1. Uitstekende kwaliteit
  2. Vaak meer inhoud dan origineel
  3. Goedkoper dan origineel
  4. Levenslange garantie
  5. Gratis verzending vanaf € 50,- huismerk

Kwaliteit

De kwaliteit van onze PrintAbout huismerk cartridges is uitstekend. Zowel voor jouw gewone dagelijkse afdrukken als voor jouw fotoprints doet de kwaliteit niet onder voor originele cartridges.

Wij zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit, dat wij een "100% levenslange huismerk garantie" op ons huismerk aanbieden. De "100% levenslange huismerk garantie" geldt voor inkt- en toner cartridges van het PrintAbout huismerk.

Goedkoper + meer inhoud

Onze huismerk cartridges zijn goedkoper dan de originele cartridges. Wij bieden onze huismerk cartridges ook vaak in voordeelbundels aan. Hierbij ontvang je nog extra korting bovenop de lage prijs.

PrintAbout huismerk cartridges worden volledig gevuld, zodoende krijg je meer inhoud voor een lagere prijs. Daardoor kun je langer door printen en zo bespaar je niet alleen, maar help je ook het milieu.

Garantie

Op de huismerk artikelen van PrintAbout heb je 100% garantie, levenslang. Mocht je toch niet tevreden zijn over onze huismerk producten, dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat je naar volle tevredenheid kunt printen.

Heb je specifieke vragen over de garantie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch op 0182 61 86 30.

Veelgestelde vragen over huismerk cartridges

100% levenslange garantie op huismerk? Hoe werkt dat?

Als na het plaatsen of vervangen van de huismerk cartridge blijkt dat je niet tevreden bent, kun je jouw aankoopbedrag terug krijgen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om kosteloos een vervangend huismerk product te ontvangen.

Hebben jullie ook huismerk printercartridges voor mijn printer?

Wanneer je hier jouw printertype selecteert, kun je nagaan of er ook huismerk producten beschikbaar zijn voor jouw printer.

Een huismerk cartridge heeft meer afdrukcapaciteit. Is de cartridge dan ook groter qua formaat?

Het formaat van de cartridge blijft vaak hetzelfde. De hoeveelheid inkt is groter en de toner is verder afgevuld. Hierdoor kunnen er meer afdrukken gemaakt worden.

Accepteert mijn printer ook huismerk cartridges?

Ja, in principe accepteert elke printer onze huismerk cartridges. Indien dit onverhoopt niet het geval is, heb je gewoon garantie. Je kunt dan contact opnemen met onze klantenservice.

Print ik daadwerkelijk meer pagina’s dan met originele cartridges?

Jazeker. Doordat de cartridge meer inhoud heeft, kun je hier meer afdrukken mee maken.

Is de kwaliteit van huismerk cartridges exact hetzelfde als die van originele cartridges?

Zowel de originele als de huismerk cartridges maken afdrukken van dezelfde uitstekende kwaliteit.

Verloopt de garantie van mijn printer als ik huismerk cartridges gebruik?

Nee, de garantie van jouw printer verloopt niet als je de keuze maakt voor een huismerk product.

PrintAbout huismerk cartridges

Bestel nu

Kunnen wij je helpen?

klantenservice