• Home
  • PrintAbout huismerk

PrintAbout huismerk

Aanzienlijk besparen per afdruk!

Meer printen voor minder geld

We begrijpen dat er veel vragen kunnen zijn omtrent het huismerk. Uiteraard beantwoorden we graag zoveel mogelijk van deze vragen, zodat ook jij aanzienlijk kunt besparen op jouw printkosten!

Vindt met de onderstaande knop alle relevante supplies en huismerkproducten voor jouw printertype.

Waarom je kiest voor het PrintAbout huismerk

Wanneer je de webshop bekijkt zie het PrintAbout huismerk. Dit is beschikbaar voor de verschillende serie cartridges en toners van alle bekende merken. Deze huismerkproducten zijn vaak goedkoper dan een A-merk en verschillen over het algemeen, in kwaliteit, weinig met een A-merk product. 

Daarnaast bevatten onze huismerk cartridges en toners vaak ook meer inkt. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op je printkosten!

 Uitstekende kwaliteit

Het PrintAbout huismerk voldoet aan alle kwaliteitsnormen (ISO-normen) waaraan een cartridge of toner moet voldoen. Daarnaast heeft al ons huismerkpapier de keurmerken FSC en Eco-Label. Een verantwoorde keuze dus, maar dan goedkoper!

Hierdoor kun je er zeker van zijn, dat je nooit inlevert op de kwaliteit van jouw prints, als je kiest voor het PrintAbout huismerk. 

 Levenslange garantie

Wij bieden je graag een extra stukje zekerheid. Daarom ontvang je levenslange garantie op ons huismerk. Werkt het niet zoals je verwachtte? Dan kun je het probleemloos retourneren.

 Goedkoper printen

Dit zie je eigenlijk direct terug in de prijs die je betaalt per afdruk. Wanneer je kiest voor originele (A-merk) cartridges, dan ben je per afdruk eigenlijk altijd duurder uit. 

Ons PrintAbout huismerk bevat of meer inkt of is goedkoper in aanschaf.

 Gratis verzending

Wanneer je voor € 50,- of meer besteld aan huismerkproducten, dan ontvang je gratis verzending op de gehele bestelling. Zo bespaar jij optimaal met PrintAbout huismerk cartridges en toners!

Advies over huismerk

We kunnen het goed begrijpen als je nog vragen hebt over het huismerk. Daarom hebben we artikelen over de verschillen tussen huismerk en origineel. Daarnaast kun je ook alle antwoorden lezen op de meest gestelde vragen en hebben we een huismerk test voor je uitgevoerd. Lees alles in onderstaande artikelen.

PrintAbout Premium A4 printpapier

Wist je dat wij ook ons eigen huismerk printpapier aanbieden? Ons Premium A4 wit printpapier is een uitstekende keuze voor al je printbehoeften. Het biedt dezelfde hoge kwaliteit als de bekende merken, maar dan voor een scherpe prijs.

Keurmerken

Ons onderstaande keurmerken zijn te zien op de verpakking:

FSC

Ons Premium A4 printpapier heeft het FSC-label. Dat betekent dat het papier is gemaakt met materiaal uit duurzaam beheerde bossen, gerecycled materiaal en/of gecontroleerd materiaal.

Eco-Label

Verder heeft ons huismerkpapier ook het EU Ecolabel certificaat. Dit label toont aan dat ons printpapier op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd en voldoet aan de duurzaamheidseisen van de Europese Unie.

PrintAbout premium stickervellen

Naast inktcartridges, toners, papier en andere accessoires bieden we ook huismerk stickervellen aan, van premium kwaliteit. De stickervellen zijn geschikt voor laser- en inkjetprinters. De stickervellen komen in verschillende formaten en hebben een gewicht van 100 gr/m² dit zorgt ervoor dat de ondergrond waarop je de sticker plakt niet doorschijnt.

Veelgestelde vragen

Heb je de artikelen gelezen en toch nog vragen? We beantwoorden ze graag!

Hoe werkt de 100%, levenslange, garantie?

Zorgt een hogere afdrukcapaciteit ook voor een groter formaat cartridge?

Is de kwaliteit van huismerk en origineel echt gelijk?

Verloopt de garantie van mijn printer als ik huismerk gebruik?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

10% korting voor onze nieuwe inschrijvers.

Dan ben jij als eerst op de hoogte van prijsveranderingen, kortingen en andere acties.