PrintAbout huismerk

Aanzienlijk besparen per afdruk!

PrintAbout huismerk

Meer printen voor minder geld

We begrijpen dat er veel vragen kunnen zijn omtrent het huismerk. Uiteraard beantwoorden we graag zoveel mogelijk van deze vragen, zodat ook jij aanzienlijk kunt besparen op jouw printkosten!

Waarom je kiest voor het PrintAbout huismerk

Wanneer je de webshop bekijkt zie het PrintAbout huismerk. Dit is beschikbaar voor de verschillende serie cartridges en toners van alle bekende merken. Deze huismerkproducten zijn vaak goedkoper dan een A-merk en verschillen over het algemeen, in kwaliteit, weinig met een A-merk product. 

Daarnaast bevatten onze huismerk cartridges en toners vaak ook meer inkt. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op je printkosten!

 Uitstekende kwaliteit

Het PrintAbout huismerk voldoet aan alle kwaliteitsnormen (ISO-normen) waaraan een cartridge of toner moet voldoen. 

Hierdoor kun je er zeker van zijn, dat je nooit inlevert op de kwaliteit van jouw prints, als je kiest voor het PrintAbout huismerk. 

 Levenslange garantie

Wij bieden je graag een extra stukje zekerheid. Daarom ontvang je levenslange garantie op ons huismerk. Werkt het niet zoals je verwachtte? Dan kun je het probleemloos retourneren.

 Goedkoper printen

Dit zie je eigenlijk direct terug in de prijs die je betaalt per afdruk. Wanneer je kiest voor originele (A-merk) cartridges, dan ben je per afdruk eigenlijk altijd duurder uit. 

Ons PrintAbout huismerk bevat of meer inkt of is goedkoper in aanschaf.

 Gratis verzending

Wanneer je voor € 50,- of meer besteld aan huismerkproducten, dan ontvang je gratis verzending op de gehele bestelling. Zo bespaar jij optimaal met PrintAbout huismerk cartridges en toners!

Advies over huismerk

We kunnen het goed begrijpen als je nog vragen hebt over het huismerk. Daarom hebben we artikelen over de verschillen tussen huismerk en origineel. Daarnaast kun je ook alle antwoorden lezen op de meest gestelde vragen en hebben we een huismerk test voor je uitgevoerd. Lees alles in onderstaande artikelen.

Veelgestelde vragen

Heb je de artikelen gelezen en toch nog vragen? We beantwoorden ze graag!

Hoe werkt de 100%, levenslange, garantie?

Als na het plaatsen of vervangen van de huismerk cartridge blijkt dat je niet tevreden bent, kun je jouw aankoopbedrag terug krijgen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om kosteloos een vervangend huismerk product te ontvangen.

Zorgt een hogere afdrukcapaciteit ook voor een groter formaat cartridge?

Nee, in de meeste gevallen heeft de afdrukcapaciteit geen invloed op de grootte van de cartridge. 

Is de kwaliteit van huismerk en origineel echt gelijk?

Jazeker, de kwaliteit tussen huismerk en origineel verschilt niet. Mocht je hier meer over willen lezen, verwijzen we graag door naar de huismerktest!

Verloopt de garantie van mijn printer als ik huismerk gebruik?

Nee, dit is ook bij wet verboden. De fabrikant mag niet zeggen dat de garantie van een printer vervalt wanneer je huismerk gebruikt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

10% korting voor onze nieuwe inschrijvers.

Dan ben jij als eerst op de hoogte van prijsveranderingen, kortingen en andere acties.