Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Overig

Wat zijn al die printer accessoires nu eigenlijk?

Heeft uw printer onderhoud nodig? Hier vindt u een aantal van de meest verkochte accessoires en wat de functie ervan is. 

Lees meer
Ik wil advies over
Toners

Huismerk toners vs originele toners

25 juni 2020 - door Muriël

Overweegt u om een huismerk toner te kopen? Dan vindt u het vast fijn om de verschillen tussen originele toners en huismerk toners te weten. Hier leest u wat de verschillen en overeenkomsten zijn.

Lees meer
Overig

Wat doet u met Vaderdag?

15 juni 2020 - door Muriël

Vaderdag staat weer voor de deur. De dag om uw vader eens extra in het zonnetje te zetten. Wij geven u graag 4 tips voor Vaderdag. 

Lees meer
Overig

Welk papier past in uw printer

11 juni 2020 - door Muriël

Heeft u nieuw papier nodig? Dan is het wel fijn als u direct de kwaliteit koopt die u nodig heeft voor uw doeleinden. Hier leest u ons advies over printpapier per printer soort! 

Lees meer
Printers

Wat is een all in one printer?

4 juni 2020 - door Muriël

Heeft u een nieuwe printer nodig voor thuis of op kantoor? Dan is het goed om te weten welke soorten printers er allemaal zijn? Hier leest u alles over de all in one printer.

Lees meer
Cartridges

Lege cartridges inleveren helpt het milieu

20 mei 2020 - door Muriël

Wilt u milieubewust werken? Ook als u printer? Lege cartridges inleveren kan heel eenvoudig. Hier leest u hoe de recycling van de lege cartridges werk!

Lees meer
Cartridges

Verschil huismerk cartridges en originele cartridges

14 mei 2020 - door Muriël

Nieuwe cartridges kopen, kan erg duur zijn. U ziet ook vaak huismerk cartridges voorbij komen. Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen huismerk cartridges en originele cartridges? Lees dan verder!

Lees meer

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!