Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Printers

Brother printer installeren

Moet u uw Brother printer installeren? Dat kan nog al een proces zijn, zeker als u niet weet waar u moet beginnen. Wij helpen u graag met het installeren van uw Brother printer.

Lees meer
Ik wil advies over
Printers

Wat is een laserprinter?

26 augustus 2020 - door Muriël

Bent u op zoek naar een nieuwe printer voor kantoorwerkzaamheden? Dan is een laserprinter geschikt, maar wat is een laserprinter? Wij leggen u graag uit wat een laserprinter is en hoe deze werkt.

Lees meer
Labels

Verschillen labels: etiketten en tapes

20 augustus 2020 - door Muriël

Neemt u in overweging om een labelprinter aan te schaffen? Dan heeft u de keuze uit tapes en etiketten. U wilt natuurlijk het juiste product aanschaffen, dus wij leggen u de verschillen uit tussen tapes en etiketten.

Lees meer
Printers

HP Sprocket, wat kunt u er mee?

6 augustus 2020 - door Muriël

Wilt u herinneringen vereeuwigen op papier en hiervoor niet steeds naar huis hoeven? Bekijk dan of de HP Sprocket fotoprinter wat voor u is. Hier leest u wat u er mee kunt en hoe het werkt!

Lees meer
Accessoires

De accessoires voor uw laserprinter

30 juli 2020 - door Muriël

Is uw laserprinter kapot? Of geeft uw laserprinter aan dat een bepaald onderdeel aan vervanging toe is? Dan kunt u hier lezen wat voor functie dit onderdeel heeft voor uw printer.

Lees meer
Toners

Toner vs. Drum, wat zijn de verschillen?

21 juli 2020 - door Muriël

Qua uiterlijk lijken toners en drums ontzettend op elkaar, toch hebben ze twee aparte functies in uw laserprinter. Lees hier wat het verschil is tussen een drum en een toner en schaf alleen aan wat echt vervangen moet worden!

Lees meer
Accessoires

Wat zijn al die printer accessoires nu eigenlijk?

9 juli 2020 - door Muriël

Heeft uw printer onderhoud nodig? Hier vindt u een aantal van de meest verkochte accessoires en wat de functie ervan is. 

Lees meer

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!