Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Overig

Waarom eieren met Pasen?

Pasen staat weer voor de deur, maar wat vieren we nu eigenlijk met Pasen? Wanneer is het Pasen en wat kunt u doen met Pasen? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet!

Lees meer
Ik wil advies over
Printers

4 manieren hoe u een back-up kunt maken van uw bestanden

30 maart 2020 - door Muriël

Op Wereld Back-up Dag willen we u er nog eens aan herinneren hoe belangrijk het is dat u uw belangrijke bestanden op meer dan 1 plek opslaat. Daarom hebben we 4 manieren voor u omschreven hoe u uw bestanden veilig kunt opslaan.

Lees meer
Printers

3 verschillen tussen een inkjetprinter en laserprinter

20 maart 2020 - door Muriël

Staat u op het punt om een nieuwe printer aan te schaffen, maar heeft u geen idee welke het beste bij u past? Dan is het belangrijk om eerst te weten wat de verschillen zijn tussen een laserprinter en inkjetprinter. De 3 grootste verschillen leest u hier.

Lees meer
Printers

HP printer installeren

12 maart 2020 - door Muriël

Heeft u een nieuwe HP printer gekocht en moet u deze installeren? Als u dit nog nooit gedaan heeft, dan kan dit een aardige uitdaging zijn. Wij hebben een kort 3-stappenplan hoe u dit eenvoudig doet!

Lees meer
Cartridges

Welke cartridge past in welke printer? Wij vertellen het u!

5 maart 2020 - door Muriël

Heeft u een nieuwe printer of is de cartridge van uw huidige printer op? Dan heeft u nieuwe cartridges nodig. Wij hebben voor u uitgezocht welke cartridge in welke printer past. Zo koopt u altijd de juiste cartridge voor uw printer.

Lees meer
Overig

3 dingen die u nodig heeft om thuis te werken

24 februari 2020 - door Muriël

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor: thuiswerken. Geen afleiding door collega's of vergaderingen en vooral: geen reistijd. Als u optimaal thuis wilt werken dan kunt u een aantal dingen goed gebruiken. Welke zaken u nodig heeft, leest u hier!

Lees meer
Printers

Polaroid vs. HP Sprocket fotoprinter

14 februari 2020 - door Muriël

Wilt u ook overal uw foto's kunnen printen, zodat u ze fysiek kunt delen met familie of vrienden? Dan is de HP Sprocket fotoprinter of de Polaroid printer iets voor u. Benieuwd hoe de fotoprinter werkt en wat de verschillen zijn? Wij hebben het voor u uitgezocht!

Lees meer

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!