Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Printers

Polaroid vs. HP Sprocket fotoprinter

Wilt u ook overal uw foto's kunnen printen, zodat u ze fysiek kunt delen met familie of vrienden? Dan is de HP Sprocket fotoprinter of de Polaroid printer iets voor u. Benieuwd hoe de fotoprinter werkt en wat de verschillen zijn? Wij hebben het voor u uitgezocht!

Lees meer
Ik wil advies over
Printers

Beveiligd printen doet u met deze 3 tips!

6 februari 2020 - door Muriël

U wilt natuurlijk ook niet dat uw persoonlijke- of bedrijfsgegevens op straat komen te liggen door een onbeveiligde printer. Daarom hebben wij tips op een rijtje gezet om veilig afdrukken te maken

Lees meer
Cartridges

3 punten waar u op moet letten bij het kopen van cartridges en toners

28 januari 2020 - door Muriël

Is de inkt op van uw printer? Dan heeft u een nieuwe cartridge of toner nodig. Maar hoe zorgt u nu dat u de juiste inkt koopt? Wij hebben 3 tips voor u op een rijtje gezet.

Lees meer
Overig

Blue Monday, zo houdt u uw goede voornemens vast!

20 januari 2020 - door Muriël

Goede voornemens, bijna iedereen heeft ze wel voor 2020. De meeste mensen houden ze niet vol en Blue Monday is vaak het moment dat mensen de goede voornemens laten gaan. Maar hoe zorgt u er voor dat u de voornemens vasthoudt?

Lees meer
Printers

De verschillen tussen de Brother printer series

14 januari 2020 - door Muriël

Wilt u een Brother printer gaan kopen? Maar weet u nog niet welke printer serie het meest past bij uw wensen? Wij hebben alle printers van de Brother printer serie voor u op een rijtje gezet!

Lees meer
Printers

HP printer installeren: draadloos

7 januari 2020 - door Muriël

Wilt u uw HP printer draadloos aansluiten op uw telefoon of tablet? In dit artikel leggen we uit hoe u dit eenvoudig doet.

Lees meer
Printers

De verschillen tussen de Epson printer series

3 januari 2020 - door Muriël

Gaat u een printer kopen? Dan is het merk Epson een goede keuze. Epson heeft verschillende printer series en wij hebben de verschillen hiertussen voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!