Printers
Printers

Wat is een Airprinter?

20 september 2021 - door Muriël

Welke functionaliteiten vind jij belangrijk bij een printer? Als jij in het bezit bent van verschillende Apple apparaten, dan kan de AirPrint-functionaliteit interessant zijn. Hier lees je er meer over!

Lees meer
Printers

Wat is een LED printer?

9 juni 2021 - door Muriël

Ben jij op zoek naar een nieuwe printer? Misschien is een LED printer wat voor jou! Hier lees je alles over wat een LED printer is en wat de voordelen er van zijn!

Lees meer
Printers

Wat is de beste laserprinter?

28 juli 2021 - door Muriël

Ben jij op zoek naar een nieuwe printer? En heb je een laserprinter op het oog? Dan wil je natuurlijk de beste laserprinter hebben voor jouw situatie. We helpen je hier graag bij. Vind de beste laserprinter.

Lees meer
Printers

Duplex printen: Wat is het (en hoe moet het)?

28 juli 2021 - door Muriël

Duplex printen, wat is het precies en hoe werkt het? Dit artikel geeft antwoord op deze vragen. Lees hier alles over duplex printen.

Lees meer
Printers

Wat is de beste printer voor kantoor?

19 augustus 2021 - door Muriël

Ben je op zoek naar een nieuwe printer voor kantoor? Dan wil je natuurlijk wel de beste printer voor kantoor aanschaffen. Hier helpen we je uiteraard graag bij! Lees ons advies en vind de printer die bij jou past!

Lees meer
Printers

Wat is de beste printer voor zzp’ers?

28 juli 2021 - door Muriël

Ben je als zzp’er op zoek naar een nieuwe printer? In dit artikel hebben we de beste printers voor jou als zzp’er op een rij gezet. Lees snel verder en vind jouw nieuwe printer!

Lees meer
Printers

Hoe sluit ik een printer aan op mijn laptop?

5 augustus 2021 - door Muriël

Wil jij je de printer aansluiten op laptop? Dan hebben we hier wat tips hoe je dit het beste kunt doen. Lees hier ons advies.

Lees meer
Printers

5 stappen: beste printer voor thuis vinden

27 juli 2021 - door Muriël

Ben jij opzoek naar een nieuwe printer voor thuis? Dan kun je gebruik maken van onze keuzehulp. In dit artikel leggen we je de verschillende stappen van de keuzehulp uitgebreider uit.

Lees meer
Printers

De beste all-in-one printer

21 juli 2021 - door Muriël

Ben je op zoek naar een nieuwe all in one printer? Daar helpen we je graag mee! Wij hebben een paar all in one printer-toppers op een rijtje gezet zodat je de beste printer kunt vinden voor jouw situatie.

Lees meer
Printers

Goedkope printer kopen

21 juli 2021 - door Muriël

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Dan wil je natuurlijk de goedkoopste printer voor jouw situatie. Wij vertellen je graag hoe je een goedkope printer kunt kopen!

Lees meer
Printers

Printen met een Chromebook

13 juli 2021 - door Muriël

Ben je in het bezit van een Chromebook? Dan werkt het printen vanaf een Chromebook vaak net even iets anders dan je gewend bent. Wij leggen je in dit artikel uit hoe je print met een Chromebook

Lees meer
Printers

Epson EcoTank - printen zonder cartridges

21 juli 2021 - door Muriël

Wat is een Epson Ecotank printer? En wat kun je er allemaal mee? Dat vertellen we allemaal in dit artikel, lees dus snel verder!

Lees meer

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld je nu aan!