• Home
  • Winnaar Shopping Awards 2023!

Winnaar Publieksprijs 2023

In de categorie Electronica!

We willen iedereen die op ons heeft gestemd, tijdens de stemperiode van 1 t/m 28 februari, enorm bedanken voor de steun! 

Mede dankzij jullie stemmen, hebben we de Shopping Awards van 2023 gewonnen in de categorie: Elektronica!

Afgelopen jaren hebben we verschillende keren meegedaan aan de Shopping Awards. Alle keren kwamen we tot de lijst van genomineerden, waarna we net niet wonnen. 

2023 is het eerste jaar dat we de eerste plaats hebben behaald. We hebben als bedrijf hard gewerkt om het beste resultaat te halen, voor jullie: onze klanten! 

We zijn er trots op dat zowel jullie, als de experts ons erkennen als de beste webshop om alles voor jouw printer aan te schaffen. 

Wat zijn de Shopping Awards?

De Shopping Awards worden jaarlijks uitgereikt aan webwinkels en bedrijven die het beste scoren in hun categorie. Elke categorie heeft twee soorten prijzen waarvoor je genomineerd kunt worden. Een publieksprijs (gekozen door het publiek), en een vakprijs (gekozen door onafhankelijke deskundige juryleden). Bij de Shopping Awards Publieksprijzen bepalen klanten voor 50% wie de winnaar zal zijn. De overige 50% wordt bepaald door ongeveer 1.000 experts; ondernemers en collega's uit dezelfde branche.

Wij zijn, door zowel het publiek als de vakexperts, uitgeroepen tot de winnaar in de categorie: Elektronica!

Aan een ieder die heeft gestemd: We willen jullie nogmaals bedanken voor het vertrouwen in PrintAbout de afgelopen jaren. En we hopen je snel terug te zien!