• Home
  • Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van PrintAbout?

Op basis van 64.063 beoordelingen geven onze klanten ons een gemiddeld cijfer van een 4.6 uit 5! Hier zijn wij uiteraard apetrots op.

Daarnaast helpt onze klantenservice je graag bij al jouw vragen over jouw bestelling, productvragen, garantie, betaalmogelijkheden, bezorging, etc! Wij helpen je graag en staan je professioneel te woord.

4.6 uit 5

PrintAbout.nl beoordelingen

UitstekendTrusted Shops stars
Een score van 4.6 uit 5 op basis van 64063 reviews op Trusted Shops
Trusted Shops stars
supersnel geleverd, netjes verpakt, steeds een presentje meegeleverdGeplaatst door danny van kerckvoorde op 29-09-2022
Trusted Shops stars
Alles is goed gegaan, ik heb geen verbeter puntenGeplaatst door Cees Alfen op 29-09-2022
Trusted Shops stars
In het pakket zaten niet alleen mijn bestelde producten maar ook nog extra gadgets zoals een notitieboekje en 2 balpennen!Geplaatst door Paridaens Thierry op 29-09-2022
Trusted Shops stars
Snelle serviceGeplaatst door Karel Hamstra op 29-09-2022
Trusted Shops stars
Snelle en correcte levering.Geplaatst door Carine Van der Borght op 29-09-2022
Trusted Shops stars
Kwaliteit tegen lage prijzen, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.Geplaatst door Martine Mathijs op 29-09-2022
Trusted Shops stars
supersnelle levering goede producten Geplaatst door Frederik Nollet op 29-09-2022
Trusted Shops stars
snelle levering van de bestellingGeplaatst door Bruno Croock op 28-09-2022
Trusted Shops stars
Eenvoudige bestelling en snelle levering!Geplaatst door Henk Wal op 28-09-2022
Trusted Shops stars
Goede prijs kwaliteit. Snelle afhandeling van de orderGeplaatst door Wim Vermeulen op 28-09-2022
Trusted Shops stars
Goede serviceGeplaatst door Laurens Verplaetse op 28-09-2022
Trusted Shops stars
Vlot bestelling geleverd en aan voordelig prijsGeplaatst door Rudy Vandaele op 28-09-2022
Trusted Shops stars
Tevreden over de verzending en de levering alles okGeplaatst door Roger Adam op 28-09-2022
Trusted Shops stars
Bestelling zeer correct verlopen. Website gebruiksvriendelijk. Zeer snelle levering en altijd een kleine attentie bij het pakjeGeplaatst door Ines Van Lierde op 28-09-2022
Trusted Shops stars
Snel en correct.Geplaatst door Hans Bruins op 28-09-2022
Trusted Shops stars
snelle leveringGeplaatst door Patrick Delsemme op 28-09-2022
Trusted Shops stars
De zeer vlug leveringGeplaatst door Risselin Jean-Jacques op 27-09-2022
Trusted Shops stars
Snelle, keurige levering en prima service als er vragen zijn!Geplaatst door A.D. Muijnck op 27-09-2022
Trusted Shops stars
snelle leveringGeplaatst door Con Morsing op 27-09-2022
Trusted Shops stars
Snelle en goede service.Geplaatst door Ronald Koster op 27-09-2022