Wat vinden onze klanten van PrintAbout?

Op basis van 71.512 beoordelingen geven onze klanten ons een gemiddeld cijfer van een 4.6 uit 5! Hier zijn wij uiteraard apetrots op.

Daarnaast helpt onze klantenservice je graag bij al jouw vragen over jouw bestelling, productvragen, garantie, betaalmogelijkheden, bezorging, etc! Wij helpen je graag en staan je professioneel te woord.

4.6 uit 5

PrintAbout.nl beoordelingen

UitstekendTrusted Shops stars
Een score van 4.6 uit 5 op basis van 71.512 reviews op Trusted Shops
Trusted Shops stars
Ik ben blij om Printabout ontdekt te hebben.Beter laat dan nooit.!!Geplaatst door Magda Meuleman op 13-06-2024
Trusted Shops stars
Bij Print Aboutaleb weet je dat je je bestelling snel in huis hebt.Geplaatst door Divera Vliet op 13-06-2024
Trusted Shops stars
Snelle levering, goeie communicatie, degelijk verpakt, correcte prijs!Geplaatst door Jean-Pierre Demesmaeker op 12-06-2024
Trusted Shops stars
snel geleverd,toppieGeplaatst door richard braat op 12-06-2024
Trusted Shops stars
Geen gezeur dat het eigenmerk beter is in plaats van het originele merk. En een snelle levering. Groetjes Koos Geplaatst door Cornelis Heilbron op 12-06-2024
Trusted Shops stars
Faire prijs en snelle verzending op afgesproken tijdstip.Geplaatst door Jos Reymen op 12-06-2024
Trusted Shops stars
Enorm snelle levering naar België , bestelling telkens vergezeld van een kleine attentie 👍Geplaatst door Jan - Dirk Van Campenhout op 12-06-2024
Trusted Shops stars
Printer is precies wat ik wou hebben - en voor een goede prijs. Binnen 24 uur geleverd. Kon ik meteen beginnen met mijn familieboek!Geplaatst door Jenny Tonge op 12-06-2024
Trusted Shops stars
bijzonder was dat het huismerk van canon het heel goed doet op de printer die ik gekocht heb en daar ben ik erg blij mee want dat scheelt weer in de portomonneeGeplaatst door Egbert Doek op 12-06-2024
Trusted Shops stars
Altijd duidelijk en eerlijk. Geplaatst door Monique Wijnmaalen op 12-06-2024
Trusted Shops stars
Vlugge levering Geplaatst door dany salembier op 12-06-2024
Trusted Shops stars
Snel en correct geleverdGeplaatst door WILLIAM DESMET op 11-06-2024
Trusted Shops stars
Bestelling snel en op tijd geleverd. Tot nog toe ook tevreden over de inktGeplaatst door Ton Bottema op 11-06-2024
Trusted Shops stars
Perfect en goede prijs!Geplaatst door Luc Eeghem op 11-06-2024
Trusted Shops stars
Dit is mijn eerste keer dat ik bij PrintAbout heb besteld. De bestelling is netjes bezorgd zoals het hoort.Geplaatst door Sarah Cimmermans op 11-06-2024
Trusted Shops stars
Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling de dag voordien besteld en de volgende dag al in huis.Geplaatst door Roland Heyman op 11-06-2024
Trusted Shops stars
goed en snelGeplaatst door martin van der Weijden op 10-06-2024
Trusted Shops stars
Altijd een verrassing dat alles zo vlot afgehandeld wordt en elke keer weer een sleutelhanger! Houwen zo!!Geplaatst door VFW OPHOFF op 10-06-2024
Trusted Shops stars
Snel en efficient!Geplaatst door Patrick Heirbrant op 10-06-2024
Trusted Shops stars
Snelle levering, alleen jammer dat er deze keer geen kraskaartje bij zat. De sleutelhanger viel eigenlijk ook wel in de smaak. Een kladblokje wat er ook 2 keer bij heeft gezeten was ook wel praktisch in gebruik. Never change a winning team.Geplaatst door Hans Terpstra op 10-06-2024