Wat vinden onze klanten van PrintAbout?

Op basis van 70.519 beoordelingen geven onze klanten ons een gemiddeld cijfer van een 4.6 uit 5! Hier zijn wij uiteraard apetrots op.

Daarnaast helpt onze klantenservice je graag bij al jouw vragen over jouw bestelling, productvragen, garantie, betaalmogelijkheden, bezorging, etc! Wij helpen je graag en staan je professioneel te woord.

4.6 uit 5

PrintAbout.nl beoordelingen

UitstekendTrusted Shops stars
Een score van 4.6 uit 5 op basis van 70.519 reviews op Trusted Shops
Trusted Shops stars
snelle levering en goede kwaliteit kan niet beter !Geplaatst door Liliane Deweghe op 12-04-2024
Trusted Shops stars
Goede service en aanbiedingen Geplaatst door Samantha Wolters op 12-04-2024
Trusted Shops stars
Alle producten werken goed. Snelle levering. Tot nu toe, geen klachten.Geplaatst door Philip Nobele op 11-04-2024
Trusted Shops stars
‘s Avonds besteld. De dag erna ‘s ochtends in huis. Zoals beloofd. Top!Geplaatst door Jan Peeters op 11-04-2024
Trusted Shops stars
Vandaag besteld en morgen in huis. Prima service. Geplaatst door Ellen Bijl op 11-04-2024
Trusted Shops stars
Snelle en correcte leveringGeplaatst door Martine Dewulf op 11-04-2024
Trusted Shops stars
Snelle levering, handige website. Geplaatst door Elien Vleeschauwer op 11-04-2024
Trusted Shops stars
goed te vinden en nou maar afwachten of het werkt, je besteld vooruit en laat de doos dicht tot de toner op is toch? Dit soort beoordelingen kan eigenlijjk niet, verbruiksartikel en genot artikelGeplaatst door Rob Bronsgeest op 11-04-2024
Trusted Shops stars
inktpatroon besteld en daags nadien geleverd als dat geen service is.Geplaatst door Redgy Verbrugghe op 11-04-2024
Trusted Shops stars
Goede en degelijke huismerk producten, snel geleverd.Geplaatst door luc Beuckelaers op 11-04-2024
Trusted Shops stars
De prijsGeplaatst door J Pander op 11-04-2024
Trusted Shops stars
Snelle levering, goed verpakt. Goede prijs en kwaliteitGeplaatst door Bea Stokowska op 10-04-2024
Trusted Shops stars
Snelle levertijd en volgens afspraak Geplaatst door Johan Jacobs op 10-04-2024
Trusted Shops stars
Alles super in orde!Geplaatst door Patrick Heirbrant op 10-04-2024
Trusted Shops stars
Alles was prima in ordeGeplaatst door S Michels op 10-04-2024
Trusted Shops stars
goede snelle service!Geplaatst door Lisette Kleefman op 10-04-2024
Trusted Shops stars
Onze inkt werd niet aanvaard door onze printer , gebeld en onmiddellijk een nieuwe gekregen . Enig minpuntje , de mails zouden iets sneller moeten beantwoord worden Geplaatst door Rudi Canon op 10-04-2024
Trusted Shops stars
TopGeplaatst door Frank Lebleu op 10-04-2024
Trusted Shops stars
altijd goed van prijs Geplaatst door Steven Vanhaecke op 10-04-2024
Trusted Shops stars
Snel en simpel, goede klantenservice. Geplaatst door Ron Vliet op 10-04-2024