Labels

etiketten

Etiketten

Een etiket is een voorgesneden sticker, vaak zitten deze stickers op een rol. Een etiket heeft een vast formaat en kan niet worden aangepast naar de gewenste lengte. Etiketten zijn vaak wit van kleur.

brother-etiketten
dymo-etiketten
printabout-etiketten
tapes

Tapes

Een tape is een lange sticker op een rol of cassette. Een tape kan op maat geknipt worden, dit is vaak een functie van de labelprinter. Er zijn verschillende soorten kleuren tapes beschikbaar.

brother-tapes
dymo-tapes
printabout-tapes
PrintAbout medewerker

Labels bestellen?

Vind eenvoudig de label die in jouw printer past

Labels

Wil je een label printen? Labels zijn er in allerlei soorten en maten. Ze zijn er in een tweetal uitvoeringen labels, namelijk etiketten en tapes. Je komt ze vooral tegen in een kantooromgeving. Heb je als bedrijf labels nodig voor op kantoor? Bij PrintAbout ben je op de juiste plek voor het bestellen van deze etiketten en tapes. Bij ons in de webshop vind je alles voor jouw printer, ook etiket stickers. Veel van onze labels zijn namelijk op voorraad. Daarom loont het om vanuit ons aanbod printersupplies een bestelling te plaatsen. Wij zijn ervan overtuigd dat je vindt waar je naar op zoek bent. PrintAbout ontzorgt je graag. Daarom kan je voor advies of ondersteuning altijd contact opnemen met ons.

Gebruik onze online label keuzehulp

De PrintAbout keuzehulp stelt je in staat de juiste aankoop te doen in onze shop. Selecteer daarom je labelprinter voor het bestellen van de benodigde printersupplies. Etiketten zijn wit van kleur en zitten veelal op een rol en zijn bovendien niet aan te passen. Dit is bij tapes wel het geval en daarnaast zijn ze in meerdere kleuren verkrijgbaar. Dit maakt ze uiterst geschikt voor onder meer de laserprinter. Brother en Dymo zijn twee labelmerken die je tegenkomt bij PrintAbout. Wat voor labels je ook koopt, PrintAbout staat elke werkdag voor je klaar om je te helpen. Wij geven onze klanten graag passend advies of bieden ondersteuning bij het bestellen. Je kunt ons bereiken via social media, de chat op de website, e-mail of telefoon. 

Waarom je labels bestelt bij PrintAbout

De aankoop van labels in onze webshop levert je altijd voordelen op. Bestel gemakkelijk online vóór 23:00 uur en ontvang je labels de volgende werkdag in huis. Bestel je voor € 50,- of meer aan huismerkproducten? Dan betaal je geen verzendkosten. Reken direct af via bijvoorbeeld iDEAL of PayPal of betaal als bedrijf op rekening. Juist vanwege onze voordelen waarderen klanten ons met gemiddeld een 4.6 uit 5. Dit stelt je in staat vol vertrouwen een bestelling te plaatsen in onze webshop. Wil je in de toekomst niets missen van PrintAbout? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en maak kennis met alle PrintAbout voordelen. Dit maakt online shoppen aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren! Bestel alles voor jouw labelprinter.