Toon prijzen:incl. btwexcl. btw
Filter-mogelijkheden
Levertijd

Papiersnijders

Een papiersnijder, ook bekend als papiersnijmachine of snijmachine, biedt jou de mogelijkheid om met één beweging papiervellen nauwkeurig af te snijden. Met een handig werkplatform voorzien van schaalverdeling en een scherp snijmes, wordt elke snijklus een fluitje van een cent. Maak je werkprocessen efficiënter en bekijk ons aanbod hieronder!

8 producten
Sorteer op:
8 producten
Filters
Levertijd
8 producten
Sorteer op:
 • in huis
€ 19,50 incl. btw
 • in huis
€ 65,50 incl. btw
 • in huis
€ 37,50 incl. btw
 • in huis
€ 100,50 incl. btw
 • Levertijd onbekend
€ 49,50 incl. btw
 • Levertijd onbekend
€ 42,50 incl. btw
 • Levenslange garantie op huismerk
 • Bestel nu, ontvang
 • Gratis verzending vanaf € 50,- huismerk
 • Betaal op rekening
Drie personen
 • Levertijd onbekend
€ 37,50 incl. btw
 • Levertijd onbekend
€ 15,50 incl. btw

  Papiersnijder kopen

  Een papiersnijder kopen biedt niet alleen gemak, maar zorgt er voor dat je de scherpste papiersnedes hebt in mum van tijd, vergeleken met traditionele methoden zoals een schaar. De voordelen zijn duidelijk: moeiteloos en efficiënt snijden. Met behulp van richtlijnen op de snijmachine zie je precies hoe je het papier in een kaarsrechte lijn snijdt. Of het nu voor kantoor of thuis is, de papiersnijder is de ideale accessoire voor verschillende projecten. Er zijn diverse modellen beschikbaar, zoals de rolsnijmachine en de klassieke guillotine papiersnijder, die aan verschillende behoeften voldoen. Bij PrintAbout vind je het topmerk Leitz, die series biedt zoals de Precision Office en de Precision Home. 

  Verschillende papiersnijders

  Bij het kopen van een papiersnijder is het belangrijk om te bepalen hoe en in welke omgeving jij het apparaat gaat gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het formaat van het papier wat jij zult gaan snijden, er zijn namelijk A3 en A4 papiersnijders op de markt. Een handige functie om op te letten is de rilfunctie. Hiermee kun je een rillijn aanbrengen op het papier, waardoor het gemakkelijker wordt om het papier op een bepaalde plek te vouwen. Twee populaire opties papiersnijders zijn de rolsnijmachine en de guillotine papiersnijder.

  Rolsnijmachine

  Bij de rolsnijmachine snijdt het mes het papier door over het oppervlak ervan te rollen. Rolsnijmachines worden ingezet als alternatief voor scharen in diverse omgevingen, waaronder thuis, op school en op een klein kantoor. De meeste van deze machines zijn ontworpen om kleinere hoeveelheden papier tegelijkertijd te verwerken.

  Guillotine papiersnijder

  De guillotine papiersnijder hakt of snijdt grotere stapels papier in 1 keer. Hij is uitgerust met een groot mes wat in het papier wordt gedrukt, zo kan de guillotine papiersnijder tot wel 40 vellen papier snijden. Voor extra bescherming komt deze snijder met een veiligheidskap.  

  Papiersnijder kopen bij PrintAbout

  Bij PrintAbout staan we bekend om onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van printers en alle printbenodigdheden. Onze producten zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. Daarnaast werken we met betrouwbare merken zoals Leitz voor papiersnijders en meer. We zorgen voor een snelle levering: als je vóór 23:00 uur bestelt, staat jouw papiersnijder de volgende werkdag al bij jou op kantoor of thuis.