Toon prijzen:incl. btwexcl. btw
Filter-mogelijkheden
Prijs printer
tot
Afdrukken per maand
tot
Afdruksnelheid kleur
tot
Afdruksnelheid zwart-wit
tot

Mobiele printers

Ben je vaak onderweg en moet je op verschillende locaties printen? Dan is een draagbare A4-printer, voor laptops,  een handige investering. Zo'n printer is licht, compact en kun je gewoon in je tas meenemen. Je kunt hem aansluiten op je laptop, tablet of mobiel. Hierdoor kun je op locatie al jouw documenten in A4-formaat uitprinten.

0 product
Sorteer op:
1 - 0 van 0 product
Filters
Prijs printer
tot
Afdrukken per maand
tot
Afdruksnelheid kleur
tot
Afdruksnelheid zwart-wit
tot
Er zijn geen producten gevonden met de gekozen filters

Mobiele printer kopen?

Een goedkope mobiele A4-printer is een goede oplossing. Zeker wanneer je af en toe wilt printen, maar niet te veel wilt betalen. Houd er wel rekening mee dat een voordelige printer niet altijd alle functies heeft die je wilt. Bedenk dus goed wat jij precies nodig hebt in een printer voordat je hem aanschaft. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan of je foto's, documenten of beide wilt printen.

Draagbare printers: de vrijheid van printen onderweg

Er zijn verschillende soorten mobiele printers. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen voor:

  • Een draagbare A4-printer voor laptops: Hiermee print je gemakkelijk facturen en andere documenten uit.
  • Een mobiele label- en bonprinter: Hiermee kun je eenvoudig etiketten en labels printen. Extra handig wanneer je in een groot magazijn werkt.
  • Draagbare fotoprinter: Hiermee kun je op speciaal papier foto's uitprinten. Dat doe je direct vanaf je mobiel, Instagram of Facebook.

Er is genoeg keus wanneer je jouw printer mobiel mee wilt nemen. Handig voor op vakantie of voor wanneer je veel onderweg bent voor werk.

Verbindingsmogelijkheden voor mobiel printen

Er zijn verschillende verbindingsmogelijkheden voor een draagbare A4-printer voor laptop, tablet of mobiel. Er zijn zowel draadloze als bedrade verbindingsmogelijkheden. Hierbij heb je printers die je kunt verbinden via een USB-kabel, NFC, bluetooth of wifi. Maar je hebt er ook die je kunt verbinden met een app. 

Kortom, wil je genieten van het gemak en de vrijheid van mobiel printen? Bestel vandaag nog jouw mobiele printer samen met de printbenodigdheden bij PrintAbout!