Toon prijzen:incl. btwexcl. btw
Canon PC-6
Canon

Canon PC-6

Toners en meer!

Bewaar je printer en bestel producten gemakkelijk opnieuw

Hieronder vind je alle producten die passen in jouw Canon PC-6 printer. Of je nu op zoek bent naar een toner of andere accessoires, je vindt het bij PrintAbout. In jouw Canon PC-6 passen de onderstaande producten. Wacht niet te lang en bestel jouw toner voor de Canon PC-6!

Filter-mogelijkheden
Kleurcategorie
Merk
Inhoud
Type
Categorie
Levertijd
1 product
Sorteer op:
1 - 1 van 1 product
Filters
Kleurcategorie
Merk
Inhoud
Type
Categorie
Levertijd
1 product
Sorteer op:
Canon A30 Toner Zwart

Canon A30 Toner Zwart

Trustpilot starsNog geen reviews
Afdrukken:
3.000 
Kleuren:
Zwart 
Hoeveelheid:
Normale capaciteit 
Garantie:
1 jaar 
124,50incl. btw

  Toners voor de Canon PC-6

  Ben jij in het bezit van een Canon PC-6? Dan heb jij ook producten nodig voor deze Canon PC-6. Op deze pagina vind je alles voor jouw printer! Niet alleen cartridges en toners, maar ook andere accessoires voor jouw Canon PC-6.

  PrintAbout huismerk voor jouw Canon PC-6
  Zie jij PrintAbout huismerkproducten voor jouw Canon PC-6? Dan is dit een groot voordeel voor jou! PrintAbout huismerk toners worden geproduceerd onder dezelfde ISO-normen als originele toners.

  Wat zijn ISO-normen?
  ISO-normen zijn voorwaarden waaraan de inkt in een cartridge of poeder in een toner moet voldoen om gebruikt te mogen worden voor een printer. Deze ISO-normen gelden voor elke soort toners, ongeacht het merk. Het PrintAbout huismerk voldoet ook aan deze voorwaarden.
  En dat niet alleen, er zijn ook etiketten, tapes en papier van PrintAbout. Of wij deze producten hebben voor jouw Canon PC-6, vind je op deze pagina.

  Waarom kies jij voor het PrintAbout huismerk?
  De kwaliteit van het PrintAbout huismerk doet dus nooit onder aan originele producten. Alleen waarom zou je nou voor het PrintAbout huismerk moeten kiezen voor jouw Canon PC-6?
   

  • De toners van PrintAbout bevatten meer inkt dan originele toners. Dat betekent dus dat je meer kunt printen met het PrintAbout huismerk.
  • De  toners van PrintAbout kosten minder dan originele toners. Hierdoor dalen jouw printkosten aanzienlijk.
  • Op het PrintAbout huismerk ontvang je altijd levenslange garantie.

  Kort samengevat, met het PrintAbout huismerk:

  • Print je meer voor minder geld
  • Heb je altijd hoogwaardige kwaliteit
  • Ontvang je levenslange garantie


  Bestel alles voor jouw Canon PC-6
  Wacht niet te lang en bestel alles voor jouw Canon PC-6 bij PrintAbout. Zijn de producten die je bestelt op voorraad en plaats je de bestelling voor 23:00? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag al geleverd! Heb je nog vragen over jouw Canon PC-6? Dan kun je een kijkje nemen op onze adviespagina of contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!