Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

HP OfficeJet 7130Inkt cartridges en meer!

Bewaar je printer en bestel producten gemakkelijk opnieuw
HP

Hieronder vind je alle producten die passen in jouw HP OfficeJet 7130 printer. Of je nu op zoek bent naar een inkt cartridge of andere accessoires, je vindt het bij PrintAbout. In jouw HP OfficeJet 7130 passen de onderstaande producten. Wacht niet te lang en bestel jouw inkt cartridge voor de HP OfficeJet 7130!

Filter-mogelijkheden
Kleurcategorie
Merk
Inhoud
Type
Categorie
Levertijd
1 product
Sorteer op:
1 - 1 van 1 product
Filters
Kleurcategorie
Merk
Inhoud
Type
Categorie
Levertijd
1 product
Sorteer op:
HP 932/933 (6ZC71AE) Inktcartridge 4-kleuren Voordeelbundel

HP 932/933 (6ZC71AE) Inktcartridge 4-kleuren Voordeelbundel

Afdrukken:
1.390 
Kleuren:
4-kleuren 
Hoeveelheid:
Normale capaciteit 
Garantie:
1 jaar 
60,50incl. btw

  4/5 op basis van 1 reviews

  Inkt cartridges voor de HP OfficeJet 7130

  Ben jij in het bezit van een HP OfficeJet 7130? Dan heb jij ook producten nodig voor deze HP OfficeJet 7130. Op deze pagina vind je alles voor jouw printer! Niet alleen cartridges en toners, maar ook andere accessoires voor jouw HP OfficeJet 7130.

  PrintAbout huismerk voor jouw HP OfficeJet 7130
  Zie jij PrintAbout huismerkproducten voor jouw HP OfficeJet 7130? Dan is dit een groot voordeel voor jou! PrintAbout huismerk inkt cartridges worden geproduceerd onder dezelfde ISO-normen als originele inkt cartridges.

  Wat zijn ISO-normen?
  ISO-normen zijn voorwaarden waaraan de inkt in een cartridge of poeder in een toner moet voldoen om gebruikt te mogen worden voor een printer. Deze ISO-normen gelden voor elke soort inkt cartridges, ongeacht het merk. Het PrintAbout huismerk voldoet ook aan deze voorwaarden.
  En dat niet alleen, er zijn ook etiketten, tapes en papier van PrintAbout. Of wij deze producten hebben voor jouw HP OfficeJet 7130, vind je op deze pagina.

  Waarom kies jij voor het PrintAbout huismerk?
  De kwaliteit van het PrintAbout huismerk doet dus nooit onder aan originele producten. Alleen waarom zou je nou voor het PrintAbout huismerk moeten kiezen voor jouw HP OfficeJet 7130?
   

  • De inkt cartridges van PrintAbout bevatten meer inkt dan originele inkt cartridges. Dat betekent dus dat je meer kunt printen met het PrintAbout huismerk.
  • De  inkt cartridges van PrintAbout kosten minder dan originele inkt cartridges. Hierdoor dalen jouw printkosten aanzienlijk.
  • Op het PrintAbout huismerk ontvang je altijd levenslange garantie.

  Kort samengevat, met het PrintAbout huismerk:

  • Print je meer voor minder geld
  • Heb je altijd hoogwaardige kwaliteit
  • Ontvang je levenslange garantie


  Bestel alles voor jouw HP OfficeJet 7130
  Wacht niet te lang en bestel alles voor jouw HP OfficeJet 7130 bij PrintAbout. Zijn de producten die je bestelt op voorraad en plaats je de bestelling voor 23:00? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag al geleverd! Heb je nog vragen over jouw HP OfficeJet 7130? Dan kun je een kijkje nemen op onze adviespagina of contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!