Toon prijzen:incl. btwexcl. btw
Compaq A 900

Compaq A 900Inkt cartridges en meer!

Bewaar je printer en bestel producten gemakkelijk opnieuw

Hieronder vind je alle producten die passen in jouw printer: Compaq A 900. Of je nu op zoek bent naar een inkt cartridge of andere accessoires, je vindt het bij PrintAbout. In jouw Compaq A 900 passen de onderstaande producten. Wacht niet te lang en bestel jouw inkt cartridge voor de Compaq A 900!

Filter-mogelijkheden
Toon de juiste kleur
Merk
Prijs
tot
Categorie
Levertijd
2 producten
Sorteer op:
1 - 2 van 2 producten
Filters
Toon de juiste kleur
Merk
Prijs
tot
Categorie
Levertijd
2 producten
Sorteer op:
Lexmark 12A1985 Inktcartridge 3-kleuren

Lexmark 12A1985 Inktcartridge 3-kleuren

Trustpilot starsNog geen reviews
€ 12,50incl. btw
Geschikt voor Lexmark. Is mijn printer geschikt?
1-3 werkdagen levertijd
 • 35.0 ml / 470 afdrukken
 • Lexmark 12A1985 Inktcartridge 3-kleuren
 • Originele Lexmark inkjet

Huismerk Lexmark 12A1970 Inktcartridge Zwart

Trustpilot starsNog geen reviews
€ 18,76incl. btw
Geschikt voor Lexmark. Is mijn printer geschikt?
Levertijd onbekend
 • 28 ml
 • 100% levenslange garantie

  Inkt cartridges voor de Compaq A 900

  Ben jij in het bezit van een Compaq A 900? Dan heb jij ook producten nodig voor deze Compaq A 900. Op deze pagina vind je alles voor jouw printer! Niet alleen cartridges en toners, maar ook andere accessoires voor jouw Compaq A 900.

  PrintAbout huismerk voor jouw Compaq A 900
  Zie jij PrintAbout huismerkproducten voor jouw Compaq A 900? Dan is dit een groot voordeel voor jou! PrintAbout huismerk inkt cartridges worden geproduceerd onder dezelfde ISO-normen als originele inkt cartridges.

  Wat zijn ISO-normen?
  ISO-normen zijn voorwaarden waaraan de inkt in een cartridge of poeder in een toner moet voldoen om gebruikt te mogen worden voor een printer. Deze ISO-normen gelden voor elke soort inkt cartridges, ongeacht het merk. Het PrintAbout huismerk voldoet ook aan deze voorwaarden.
  En dat niet alleen, er zijn ook etiketten, tapes en papier van PrintAbout. Of wij deze producten hebben voor jouw Compaq A 900, vind je op deze pagina.

  Waarom je kies jij voor het PrintAbout huismerk?
  De kwaliteit van het PrintAbout huismerk doet dus nooit onder aan originele producten. Alleen waarom zou je nou voor het PrintAbout huismerk moeten kiezen voor jouw Compaq A 900?
   

  • De inkt cartridges van PrintAbout bevatten meer inkt dan originele inkt cartridges. Dat betekent dus dat je meer kunt printen met het PrintAbout huismerk.
  • De  inkt cartridges van PrintAbout kosten minder dan originele inkt cartridges. Hierdoor dalen jouw printkosten aanzienlijk.
  • Op het PrintAbout huismerk ontvang je altijd levenslange garantie.

   Kort samengevat, met het PrintAbout huismerk:
  • Print je meer voor minder geld
  • Heb je altijd hoogwaardige kwaliteit
  • Ontvang je levenslange garantie


  Bestel alles voor jouw Compaq A 900
  Wacht niet te lang en bestel alles voor jouw Compaq A 900 bij PrintAbout. Zijn de producten die je bestelt op voorraad en plaats je de bestelling voor 23:00? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag al geleverd! Heb je nog vragen over jouw Compaq A 900? Dan kun je een kijkje nemen op onze adviespagina of contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!