Printers

Wat is een all in one printer?

Profielfoto Muriël
4 juni 2020 - door Muriël

Heeft u een nieuwe printer nodig? Misschien voor thuis of voor wanneer u straks weer naar kantoor kunt? Dan is het handig om te weten welke soorten printers er allemaal zijn, om zo een weloverwogen beslissing te maken. Daarom leggen we in verschillende blogs uit welke soorten printers er zijn. In dit artikel vindt u alles over de all in one printer.

Wat kan een all in one printer

Wanneer u een printer aanschaft, kunt u voor een los apparaat gaan. Een die kan kopiëren, een die kan printen en een die kan scannen. U kunt ook een printer aanschaffen die het allemaal kan. Dat wordt ook wel een all in one printer genoemd. Een all in one printer is een printer die kan printen, kopiëren en scannen. Tegenwoordig zijn veel printers, all in one printers. Echter zijn er natuurlijk ook nog printers die alleen kunnen printen. Dit zijn in veel gevallen laserprinters.

Ook kunt u kijken voor een printer met de mogelijkheid tot faxen. Deze optie valt niet standaard onder die van een all in one printer.

Waar gebruik je een all in one printer

All in one printers worden in veel verschillende situaties en plekken gebruikt. Zo zijn ze er voor uw huishouden, maar ook voor uw (kleine) kantoor. Met een all in one printer hoeft u nooit van locatie te wisselen om de werkzaamheden uit te voeren die u wilt. U kunt eenvoudig een kleurplaat kopiëren, een paspoort of andere pasjes scannen en opslaan of de tickets voor een festival printen. 

Ook op een kantoor kunt u de agenda voor de vergadering kopiëren, contracten inscannen en opslaan of uw belangrijke documenten printen.

Wanneer u dit doet met een draadloze printer, kan dit vanaf elke locatie in uw huis of kantoor.

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!