• Home
  • Advies
  • De beste printer van 2020: onder 150 euro
Printers

De beste printer van 2020: onder 150 euro

Profielfoto Muriël
11 februari 2021 - door Muriël

2020 stond in het teken van thuiswerken. Daarom hebben we deze top 4 beste printers van 2020 geselecteerd op 3 criteria: afdruksnelheid, connectiviteit en – niet te vergeten – de prijs. Elke printer op deze pagina kost namelijk minder dan 150 euro. Zo maakt u uw thuiskantoor pas écht compleet. 

Welke printer is het beste?

De beste printer voor het thuiskantoor heeft wat ons betreft 3 belangrijke eigenschappen. In de eerste plaats moet hij snel afdrukken. Ook moet hij gemakkelijk te verbinden zijn met uw laptop, tablet of smartphone. Bovendien moet uw printer niet te hoog in prijs zijn. Het ene kantoor is echter het andere niet. Misschien print u voor uw werk veel foto’s of ander grafisch drukwerk. Of misschien bent u juist op zoek naar een printer waarmee u heel snel heel veel tekst kunt printen. Daarom hebben we voor elke categorie een winnaar gekozen: de beste fotoprinter, inkjetprinter, laserprinter en all-in-one printer. In de tabel kunt u ze onderling ook nog eens met elkaar vergelijken.

 Printsnelheid in pagina’s per minuut (zwart-wit)ConnectiviteitPrijs
Canon Pixma TR755015Usb, wifi, Apple AirPrint, Google Cloud Print€ 145,20
HP LaserJet Pro M118DW28Usb, netwerkaansluiting, wifi, Apple AirPrint, e-mail printing, Google Cloud Print€ 129,00
HP Envy 603010Usb, wifi, Apple AirPrint€ 120,00
Canon Pixma MG3650S9,9Usb, wifi, Apple AirPrint, Google Cloud Print€ 90,00

Beste fotoprinter: Canon Pixma TR7550

Met een resolutie van maar liefst 4800 x 1200 DPI drukt de Canon Pixma TR7550 uw foto’s en afbeeldingen haarscherp af. Bovendien rollen ook uw tekstdocumenten vliegensvlug uit de printer, met 15 pagina’s per minuut.

Dit maakt ‘m bijzonder: Onderscheidend aan deze fotoprinter is dat u het fotopapier in een aparte lade aan de achterkant bewaart. Zo hoeft u, wanneer u een foto wil printen, niet steeds uw reguliere printerpapier voor fotopapier om te wisselen.

Beste inkjet printer: Canon Pixma MG3650S

Met deze compacte Canon Pixma MG3650S inkjetprinter kunt u snel een eenvoudig printen, kopiëren en scannen. Direct vanaf uw laptop, tablet of smartphone drukt u foto’s en documenten haarscherp af.

Dit maakt ‘m bijzonder: De multifunctionele inkjetprinter print niet alleen haarscherp, maar is ook voorzien van allerlei slimme functies. Bespaar bijvoorbeeld papier met automatisch dubbelzijdig printen.

Beste all-in-one printer: HP Envy 6030

De HP Envy 6030 is de printer die écht alles kan. Printen en scannen. Kopiëren van of naar uw e-mail, cloud en computer, tablet of smartphone. Met deze all-in-one inkjetprinter doet u dat allemaal even vlug! Behalve op regulier papierformaat (A4) print u met deze printer ook gemakkelijk andere bestandsformaten, zoals A5 (bijvoorbeeld voor een brochure of flyer) of A6 (bijvoorbeeld voor een ansichtkaart).

Dit maakt ‘m bijzonder: De HP Smart App, die u gratis op uw laptop, smartphone en tablet installeert, maakt printen heel eenvoudig.

Beste laserprinter: HP LaserJet Pro M118DW

Kies voor een laserprinter als u veel tekstdocumenten print en vooral een snelle printer nodig hebt. Bent u op zoek naar een voordelige, snelle laserprinter voor uw thuiskantoor? Bij de levering de HP LaserJet Pro M118DW is een standaardcapaciteit van 1000 pagina's inbegrepen, zodat u direct aan de slag kunt! En dankzij de ingebouwde draadloze optie en HP ePrint is printen vanaf uw smartphone een fluitje van een cent.

Dit maakt ‘m bijzonder: Met 28 pagina’s per minuut is de HP LaserJet Pro M118DW de snelste laserprinter onder de 150 euro.

Vond u dit artikel interessant? Kijk dan ook eens bij onze andere artikelen of neem contact op met onze klantenservice via de telefoon, mail of chat. We helpen u graag!

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld u nu aan!