Printers

De beste printer van 2020: onder 150 euro

Profielfoto Muriël
11 februari 2021 - door MuriëlLaatst gewijzigd op 8 maart 2023

2020 stond in het teken van thuiswerken. Daarom hebben we deze top 4 beste printers van 2020 geselecteerd op 3 criteria: afdruksnelheid, connectiviteit en – niet te vergeten – de prijs. Elke printer op deze pagina kost namelijk minder dan 150 euro. Zo maak je jouw thuiskantoor pas écht compleet.

INHOUDSOPGAVE

Welke printer is het beste?

De beste printer voor het thuiskantoor heeft wat ons betreft 3 belangrijke eigenschappen. In de eerste plaats moet hij snel afdrukken. Ook moet hij gemakkelijk te verbinden zijn met je laptop, tablet of smartphone. Bovendien moet je printer niet te hoog in prijs zijn. Het ene kantoor is echter het andere niet. Misschien print je voor uw werk veel foto’s of ander grafisch drukwerk. Of misschien ben je juist op zoek naar een printer waarmee je heel snel heel veel tekst kunt printen. Daarom hebben we voor elke categorie een winnaar gekozen: de beste fotoprinter, inkjetprinter, laserprinter en all-in-one printer. In de tabel kun je ze onderling ook nog eens met elkaar vergelijken.

 Printsnelheid in pagina’s per minuut (zwart-wit)ConnectiviteitPrijs
Canon Pixma TR755015USB, wifi, Apple AirPrint, Google Cloud Print€ 145,20
HP LaserJet Pro M118DW28USB, netwerkaansluiting, wifi, Apple AirPrint, e-mail printing, Google Cloud Print€ 129,-
HP Envy 603010USB, wifi, Apple AirPrint€ 120,-
Canon Pixma MG3650S9,9USB, wifi, Apple AirPrint, Google Cloud Print€ 90,-

Beste fotoprinter - Canon Pixma TR7550

Met een resolutie van maar liefst 4800 x 1200 DPI drukt de Canon Pixma TR7550 je foto’s en afbeeldingen haarscherp af. Bovendien rollen ook je tekstdocumenten vliegensvlug uit de printer, met 15 pagina’s per minuut.

Dit maakt hem bijzonder: onderscheidend aan deze fotoprinter is dat je het fotopapier in een aparte lade aan de achterkant bewaart. Zo hoef je, wanneer je een foto wil printen, niet steeds het reguliere printerpapier voor fotopapier om te wisselen.

Beste inkjetprinter - Canon Pixma MG3650S

Met deze compacte Canon Pixma MG3650S inkjetprinter kun je snel en eenvoudig printen, kopiëren en scannen. Direct vanaf je laptop, tablet of smartphone druk je foto’s en documenten haarscherp af.

Dit maakt hem bijzonder: de multifunctionele inkjetprinter print niet alleen haarscherp, maar is ook voorzien van allerlei slimme functies. Bespaar bijvoorbeeld papier met automatisch dubbelzijdig printen.

Beste all-in-one printer - HP Envy 6030

De HP Envy 6030 is de printer die écht alles kan. Printen en scannen. Kopiëren van of naar je e-mail, cloud en computer, tablet of smartphone. Met deze all-in-one inkjetprinter doe je dat allemaal even vlug! Behalve op regulier papierformaat (A4) print je met deze printer ook gemakkelijk andere bestandsformaten, zoals A5 (bijvoorbeeld voor een brochure of flyer) of A6 (bijvoorbeeld voor een ansichtkaart).

Dit maakt hem bijzonder: de HP Smart App, die je gratis op je laptop, smartphone en tablet installeert, maakt printen heel eenvoudig.

Beste laserprinter - HP LaserJet Pro M118DW

Kies voor een laserprinter als je veel tekstdocumenten print en vooral een snelle printer nodig hebt. Ben je op zoek naar een voordelige, snelle laserprinter voor je thuiskantoor? Bij de levering de HP LaserJet Pro M118DW is een standaardcapaciteit van 1000 pagina's inbegrepen, zodat je direct aan de slag kunt! En dankzij de ingebouwde draadloze optie en HP ePrint is printen vanaf je smartphone een fluitje van een cent.

Dit maakt hem bijzonder: met 28 pagina’s per minuut is de HP LaserJet Pro M118DW de snelste laserprinter onder de 150 euro.

Ben je op zoek naar een nieuwe printer?

Bekijk ons hele assortiment en vind de beste printer voor jou.

Vond je dit artikel interessant? Kijk dan ook eens bij onze andere artikelen of neem contact op met ons via de telefoon, mail of chat. We helpen je graag!

Vond je het een relevant artikel?

Hoe zouden we de inhoud van dit artikel kunnen verbeteren?

Let op: We gebruiken je feedback alleen om de inhoud op onze site te verbeteren; we sturen je geen reactie.

Deel dit artikel

Advies in de mail

Regelmatig een overzicht met advies in de mail? Meld je nu aan!