Printers

Cartridge HP 301: voor welke printer?

Profielfoto Muriël27 oktober 2020 - door MuriëlLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Heb je thuis nog HP 301 cartridges, maar heeft jouw printer het begeven? Dan is het wel zo fijn als de HP 301 cartridges geen weggegooid geld zijn. Je kunt daarom dus een nieuwe printer aanschaffen die past bij de HP 301 cartridge. Wij beantwoorden graag jouw vraag: Welke HP printer gebruikt 301?

INHOUDSOPGAVE

Ben je op zoek naar HP 301 cartidges?

Bekijk ons hele assortiment en vind de beste HP 301 cartridges voor jou.

Cartridge HP 301: voor welke printer? 

HP 301 cartridges passen in verschillende printers van het merk HP. HP 301 cartridges passen niet in andere merken printers. 

Cartridges HP 301, voor welke printer is deze cartridge geschikt? Het antwoord is vrij simpel: Ze vooral in HP DeskJet printers. Maar daarnaast zijn ze ook compatibel een aantal HP ENVY en HP OfficeJet printers.  

Bij PrintAbout kun je op de productpagina van de HP 301 cartridges zien welke printers er passen bij deze cartridge. Ben je op zoek naar alle supplies voor jouw printer? Dan kan je gebruik maken van onze Keuzehulp!

Hieronder vind je een kort overzicht van de HP printers die passen bij de HP 301 cartridge. Als je klikt op een printermodel, kom je terecht op de supplies pagina. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle inkt cartridges en printerbenodigdheden die geschikt is voor die printer.

Welke HP printer gebruikt 301 inkt:

Online keuzehulp

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste cartridges voor jouw printer? Wij hebben een handige keuzehulp, die je helpt bij het kiezen van de juiste cartridge. Met slecht enkele stappen weet je welke cartridge perfect bij jouw printer past.

Soorten HP 301

Nu je weet welke soorten HP printers met 301 cartridges kunnen, wil je misschien de printer met bijbehorende cartridges aanschaffen. Bij PrintAbout bieden we je een aantal opties betreft cartridges. 

PrintAbout huismerk HP 301 cartridges

Je kunt bij PrintAbout kiezen tussen originele HP 301 cartridges en HP 301 cartridges van het PrintAbout huismerk. Het PrintAbout huismerk bied je voordeel, welke precies? Dat leggen we je hieronder uit.

 PrintAbout huismerk cartridges bevatten meer inkt, hierdoor kun je dus meer printen.
 PrintAbout huismerk cartridges kosten je minder.
 Daarnaast ontvang je er levenslange garantie op.
 Je print dus meer, voor minder geld!

Wil je nu echt veel voordeel? Bekijk dan de HP 301XL cartridges van het PrintAbout huismerk. De XL-formaat cartridges zijn ook te verkrijgen in een voordeelbundel. Hierdoor print je het maximale, tegen de minimale kosten.

Ons assortiment aan huismerk HP 301 cartridges

Huismerk is dezelfde kwaliteit voor minder geld!

Vond je het een relevant artikel?

Hoe zouden we de inhoud van dit artikel kunnen verbeteren?

Let op: We gebruiken je feedback alleen om de inhoud op onze site te verbeteren; we sturen je geen reactie.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk