Printers

HP Sprocket

Wat kun je er mee?

Profielfoto Muriël6 augustus 2020 - door MuriëlLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, fotoprinters die in jouw broekzak passen. De HP Sprocket fotoprinter is hier een goed voorbeeld van. Dit is een mini fotoprinter. Deze kun je eenvoudig meenemen op vakantie, naar vrienden of elke gewenste locatie. 

Allemaal leuk en aardig, maar hoe werkt een HP Sprocket fotoprinter? En wat kun je er precies mee? Wij leggen het je graag uit!

INHOUDSOPGAVE

Werking van de HP Sprocket

De HP Sprocket werkt eigenlijk hetzelfde als een polaroid printer. Een polaroid printer zit in een polaroid camera en zijn tegenwoordig ook los te verkrijgen. Hoe werkt een HP Sprocket dan? Dat leggen we je hier graag uit.

Een HP Sprocket foto valt onder fotopapier maar heeft niet de werking zoals de meeste soorten fotopapier. Het is namelijk ZINK fotopapier en is eigenlijk een pakketje met verschillende chemicaliën. ZINK staat hierbij voor “Zero Ink”. Na het maken van een foto worden de chemicaliën verspreid over de foto door een soort interne deegroller, te vergelijken met de drum van een laserprinter. Die deegroller wordt aangestuurd door de batterij in de filmrol. Tijdens het ontwikkelen reageren de verschillende stofjes op elkaar waardoor de foto tevoorschijn komt.

Wat te doen met een HP Sprocket

Nu kunnen we ons voorstellen wat de toevoeging is van een HP Sprocket fotoprinter. Zeker wanneer je al een fotoprinter in huis heeft. Het is eigenlijk heel eenvoudig, de HP Sprocket fotoprinter kun je veel makkelijker van locatie wisselen dan een fotoprinter die je thuis hebt staan.

Het delen van foto’s is populairder dan ooit, ook fysieke foto’s doen zijn herintrede. Met de HP Sprocket kun je eenvoudig de foto’s die je hebt gemaakt met jouw telefoon afdrukken op fotopapier en deze fysiek geven aan een vriend. Leuk bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent en een herinnering wilt delen met nieuw gemaakte vrienden.

Het kan ook leuk zijn wanneer je op vakantie bent en zelf gemaakte foto als kaart wilt sturen naar het thuisfront. 

Of wat dacht je van een cadeautje, heb je een verjaardag en wil je het cadeau persoonlijk maken? Print dan een leuke foto van jou en de desbetreffende persoon en voeg deze bij het cadeau. 

Een HP Sprocket is dus een pocket printer, hij past letterlijk in je broekzak. Mocht je nu nog vragen hebben over dit product dan kun je altijd contact opnemen met ons. We helpen je graag verder!

Vond je het een relevant artikel?

Hoe zouden we de inhoud van dit artikel kunnen verbeteren?

Let op: We gebruiken je feedback alleen om de inhoud op onze site te verbeteren; we sturen je geen reactie.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk