Cartridges en toners

HP LaserJet toners en supplies

tyra19 april 2024 - door TyraLaatst gewijzigd op 22 april 2024

Alle supplies voor elke HP LaserJet printertype

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van alle beschikbare HP LaserJet printers. Bij elke printer zie je welke HP LaserJet toners en benodigdheden geschikt zijn.

Het is belangrijk om te weten welke toner je nodig hebt voor jouw specifieke printermodel. Niet elke toner past namelijk in elke HP LaserJet printer. Daarom is het verstandig om eerst te controleren welk model printer je hebt voordat je de juiste toners aanschaft. Je kunt deze informatie vinden op de voorkant of achterkant van de printer. Als je niet zeker weet welke toners je nodig hebt voor jouw HP LaserJet printer, kun je gebruikmaken van onze handige toner keuzehulp. Deze helpt je bij het vinden van de juiste toners en benodigdheden voor jouw HP LaserJet.

HP LaserJet toner en supplies per printermodel

Hieronder vind je alle HP LaserJet printertypes, zoals ook enkele HP LaserJet Pro modellen. Per printertype vind je alle geschikte HP LaserJet toners en overige supplies.
Wil je nog meer besparen? Kijk dan ook naar onze huismerk toners.

Voor de toners van de HP LaserJet Enterprise en HP Color LaserJet printertypes, verwijzen we je graag naar de HP inkt en toner overzicht pagina.

HP LaserJet Pro

Zit jouw HP LaserJet printer er niet tussen?

Kun je jouw printermodel niet vinden in de lijst? Maak dan gebruik van onze handige cartridge keuzehulp tool. Er zijn namelijk nog andere HP LaserJet printers die niet vermeld staan in de bovenstaande lijst. Om specifieke toners en benodigdheden te vinden voor jouw HP-printer, raden we aan om onze Toner keuzehulp te gebruiken. Binnen enkele eenvoudige stappen vind je de juiste benodigdheden voor jouw printer.

Als alternatief kun je ook een kijkje nemen op de pagina inkt en toner voor mijn HP-printer, waar je een volledig overzicht vindt van alle beschikbare toners en benodigdheden.

HP LaserJet toners van onze huismerk

Bij PrintAbout hebben we een breed scala aan toners en andere benodigdheden voor jouw HP LaserJet printer. Of je nu op zoek bent naar originele toners of onze huismerkproducten, wij hebben alles wat je nodig hebt!

Wist je dat je met onze huismerk toners kan besparen? De PrintAbout huismerk HP LaserJet toners bieden namelijk dezelfde hoge kwaliteit als de originele varianten, maar tegen een veel lagere prijs. Zo kun je besparen op je printkosten in te leveren op de printkwaliteit. De huismerk toners voldoen aan dezelfde ISO-normen en voorwaarden als de originele HP-toners.

Of je nu kiest voor originele HP-toners of huismerk, bij PrintAbout ben je verzekerd van hoogwaardige en betrouwbare producten. Bestel vandaag nog jouw toner en andere benodigdheden!

Bestel je je HP LaserJet toner vandaag voor 23:00? Dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag thuis.

Huismerk HP 142A (W1420A) Toner Zwart

Huismerk HP 142A (W1420A) Toner Zwart

Belangrijkste specificaties:

Geschikt voor:
[object Object] 
Afdrukken:
1.050 
Kleuren:
Zwart 
Hoeveelheid:
Normale capaciteit 
Garantie:
Levenslang 
€ 35,50 incl. btw
Bekijk product

De HP LaserJet serie

De HP LaserJet serie gebruikt toners in plaats van inkt, wat op lange termijn kostenbesparend is en zorgt voor een hoger paginabereik. Ideaal voor drukke kantoren en scholen. Met hoge afdruksnelheid, dubbelzijdig afdrukken en scannen en nog vele andere functies. De HP LaserJet printers zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssoftware die ervoor zorgt dat virussen zich niet kunnen verspreiden via de printer. Dit betekent dat zowel persoonlijke als bedrijfsgegevens veilig blijven en het netwerk extra beschermd is tegen hackaanvallen en malware.

Overige HP printerseries

Naast HP LaserJet printer zijn er nog andere printerseries. De series kunnen erg van elkaar verschillen, afhankelijk van de behoefte van de gebruiker. De ene serie is meer voor thuisgebruik en de andere juist voor kantooromgeving of fotografie. De populairste overige HP-printer series vind je hieronder:

  • HP DeskJet

  • HP ENVY

  • HP OfficeJet (Pro)

  • HP PageWide

  • HP Photosmart

Verschillende HP LaserJet tonerseries

Als je op zoek bent naar toners voor je HP LaserJet-printer, zijn er verschillende belangrijke modellen om te kennen. Deze printers maken gebruik van toners in plaats van cartridges. Enkele van de populaire toners die compatibel zijn met de HP LaserJet zijn onder andere de HP 85, HP 135 en de HP 142. Deze toners zijn specifiek ontworpen om te passen bij verschillende modellen van de HP LaserJet-printer en zijn verkrijgbaar in zowel normale capaciteit, hoge en extra hoge capaciteit. Dit betekent dat je de keuze hebt tussen standaard toners en met een grotere capaciteit, afhankelijk van je afdrukbehoeften. Toners met normale capaciteit worden vaak aangegeven als met 'A', zoals de HP 117A. De toners met hoge en extra hoge capaciteit eindigen meestal met een X, Y of Z. Alle opties bieden uitstekende prestaties en kwaliteit.

Hieronder de populairste HP-toner series per HP LaserJet type:

Vond je het een relevant artikel?

Hoe zouden we de inhoud van dit artikel kunnen verbeteren?

Let op: We gebruiken je feedback alleen om de inhoud op onze site te verbeteren; we sturen je geen reactie.

Deel dit artikel