Gratis verzending vanaf € 25,- aan huismerk producten - profiteer direct!
Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Xerox cartridges

PrintAbout maakt het eenvoudig om nieuwe Xerox cartridges of huismerkproducten voor uw Xerox printer te bestellen. Om de juiste supplies voor uw Xerox printer te vinden kunt u gebruik maken van onderstaande filtermogelijkheden. Selecteer uw printermerk, printerserie en printermodel. Bestel daarna gemakkelijk uw cartridges.

Xerox
Printermodel bekend?

Vind producten voor uw printer:

Filter-mogelijkheden
Prijs
tot
0 product
Sorteer op:
1 - 0 van 0 product
Filters
Prijs
tot
Er zijn geen producten gevonden met de gekozen filters

Xerox cartridge

Xerox cartridges bestellen bij PrintAbout

Bent u op zoek naar Xerox cartridges omdat u in het bezit bent van een Xerox printer? Dan is PrintAbout de plek waar u moet zijn. We hebben Xerox cartridges voor alle printers. Wanneer u de Xerox cartridge voor 23:00 bestelt, wordt hij de volgende werkdag geleverd. Dit kan door de enorme voorraad die we hebben. Let er wel goed op dat u de juiste cartridge koopt, niet alle cartridges passen in alle printers. Op deze pagina vindt u alle Xerox cartridges die PrintAbout verkoopt. Zowel huismerk als het origineel. De voordelen van het huismerk, vertellen we hieronder.

Voordeliger printen? Kies voor huismerk-cartridges!

PrintAbout heeft de cartridges die u zoekt. Naast het originele merk, vindt u ook het PrintAbout huismerk. Dit zijn cartridges met dezelfde inkt als het origineel. Dit kan doordat de inkt, ongeacht het merk, aan dezelfde voorwaarden moet voldoen. Dus het originele merk inktpatronen wordt hetzelfde geproduceerd als een PrintAbout huismerk cartridge. Het voordeel van huismerken is echter wel dat er meer inkt in zit en ze voordeliger zijn qua prijs. U maakt dus meer afdrukken voor minder geld. Bestelt u voor € 25,- of meer aan huismerkproducten? Dan wordt uw product gratis verzonden.

Welke Xerox cartridge heeft u nodig?

Voordat u inktpatronen gaat kopen van Xerox, moet u wel goed kijken welke in uw printer passen. Gebruik onze cartridge keuzehulp om de juiste cartridges te vinden. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan wanneer u de cartridge in de printer plaatst. 

Bestelt u uw Xerox cartridges bij PrintAbout

Wij helpen u graag bij het maken van de keuze. Onze eigen PrinterSpecialisten staan elke dag werkdag voor u klaar om te helpen met uw vragen. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van de aanbiedingen en acties van PrintAbout? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en wees al eerste op de hoogte van updates.