Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother M-K621 Tape Zwart op geel (9 mm)

T
Zwart op geel
  • Brother M-K621 Tape Zwart op geel (9 mm)

Belangrijkste specificaties

Geschikt voor:
Is mijn Brother printer geschikt?
Type label:Tape 
Lengte rol:8 meter 
Breedte:9 mm 
Kleur:Zwart op Geel 
7,50incl. btw
Morgen in huis
  • Bestel nu, in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Zeker weten check

Controleer of deze Brother M-K621 Tape Zwart op geel (9 mm) in jouw printer past.

Geschikte printers

De Brother M-K621 Tape Zwart op geel (9 mm) is compatibel met de printers die hieronder staan. Kies je printer en ontdek welke cartridges, toners en supplies geschikt zijn voor jouw printertype.

Omschrijving

Voordelige Brother M-K621 tape

Brother M-K621 tape schaf je tegen een scherpe prijs aan bij PrintAbout. Uit onze grote voorraad leveren wij aan zowel zakelijke als particuliere klanten tape voor jouw labelprinter. Brother M-K621 tape is van hoge kwaliteit en voldoet aan de hoge kwaliteitsnorm die Brother stelt aan haar producten. PrintAbout is dé PrinterSpecialist van de Benelux en heeft een groot assortiment aan printers en printersupplies. Wij verkopen verschillende formaten en kleuren tapes. Voor elke printopdracht hebben wij de juiste supply. Organiseer met Brother M-K621 tape jouw werkplek of label je gereedschap.

Specificaties Brother M-K621 tape

Brother M-K621 tape is verpakt op een cassette en heeft een lengte van 8 meter. De breedte van de tape is 9 mm. Hierdoor kun je gemakkelijk tekst printen in een groter lettertype. De tape heeft een gele kleur en de afdruk hierop is zwart. Door het hoge contrast ben je verzekerd van heldere afdrukken op de Brother M-K621 tape. Bij de aanschaf van Brother tape ontvang je 1 jaar garantie zodat je de komende tijd zorgeloos kunt printen op je labelprinter. Twijfel je of Brother M-K621 tape geschikt is voor jouw labelprinter? Maak dan gebruik van onze label keuzehulp en vind de juiste tape voor het maken van de perfecte afdruk.

Brother M-K621 tape kopen bij PrintAbout

Bestel gemakkelijk jouw Brother tape in onze webshop. Naast de garantie en de snelle levering geniet je als klant van PrintAbout van vele andere voordelen. Onze snelle levering en uitmuntende service wordt gemiddeld beoordeeld met een 4.6 uit 5! Kom je er niet uit dan staan we je graag te woord. Koop Brother M-K621 tape bij PrintAbout en betaal direct via iDeal, Bancontact, creditcard of achteraf op factuur. Na het ontvangen van jouw bestelling gaan wij aan de slag om deze zo snel mogelijk bij je thuis of op kantoor te leveren.

Specificaties Brother M-K621 Tape Zwart op geel (9 mm)

Product details

MerkBrother
Kleur tapeGeel
Kleur afdrukZwart
Lengte rol/cassette8 meter
Aantal cassettes1 stuk
Breedte tape9 mm
EAN-code4977766625135
FabrikantcodeM-K621

Algemeen

Type labelTape
Soort tapeOrganisatie van de thuisomgeving, Dossiers en mappen
Geschikt voorIs mijn Brother printer geschikt?
Garantie1 jaar
Brother M-K621 Tape Zwart op geel (9 mm)
Brother M-K621 Tape Zwart op geel (9 mm)
7,50incl. btw