Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother M-K631 Tape Zwart op geel (12 mm)

T
Zwart op geel
  • Brother M-K631 Tape Zwart op geel (12 mm)

Belangrijkste specificaties

Geschikt voor:
Is mijn Brother printer geschikt?
Type label:Tape 
Lengte rol:8 meter 
Breedte:12 mm 
Kleur:Zwart op Geel 
8,25incl. btw
Morgen in huis
  • Bestel nu, in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Zeker weten check

Controleer of deze Brother M-K631 Tape Zwart op geel (12 mm) in jouw printer past.

Geschikte printers

De Brother M-K631 Tape Zwart op geel (12 mm) is compatibel met de printers die hieronder staan. Kies je printer en ontdek welke cartridges, toners en supplies geschikt zijn voor jouw printertype.

Omschrijving

Voordelige Brother M-K631 tape

PrintAbout is dé PrinterSpecialist van de Benelux. Koop voordelig Brother M-K631 tape in onze webshop. Met tape van het merk Brother maak je haarscherpe afdrukken. Door de stevig plakkende achterkant blijft de tape lang zitten. Gebruik Brother M-K631 tape voor bijvoorbeeld het ordenen van jouw werkplek of het labelen van gereedschap. In ons grote assortiment Brother tapes vind je voor elke printopdracht de juiste kleur en het juiste formaat tape. Print zorgeloos dankzij 1 jaar garantie op Brother tape, zo heb je nergens omkijken naar.

Specificaties Brother M-K631 tape

Een cassette Brother M-K631 tape heeft een lengte van 8 meter. De breedte is 12 mm en de kleur van de tape is geel. De kleur van de opdruk is zwart, dit hoge contrast zorgt voor goed leesbare afdrukken. Deze tape voldoet aan de hoge kwaliteitsnorm van Brother en is een kwalitatief hoogstaand product. Brother M-K631 tape is geschikt voor diverse P-Touch modellen van Brother. Twijfel je of deze tape geschikt is voor jouw labelprinter? Maak gebruik van onze label keuzehulp en vind de juiste tape die past in je labelprinter.

Brother M-K631 tape kopen bij PrintAbout

PrintAbout levert aan zowel zakelijke als particuliere klanten, printers en supplies. Vanuit een grote voorraad leveren wij snel de juiste producten voor jouw labelprinter. Al meer dan 1.391.351 klanten gingen je voor en beoordelen onze snelle levering en uitstekende service met gemiddeld een 4.6 uit 5! Bestel gemakkelijk in onze webshop en betaal direct via iDeal, Bancontact, creditcard of achteraf op factuur. Graag ontvangen wij jouw bestelling zodat wij aan de slag kunnen gaan deze zo snel mogelijk te leveren.

Specificaties Brother M-K631 Tape Zwart op geel (12 mm)

Product details

MerkBrother
Kleur tapeGeel
Kleur afdrukZwart
Lengte rol/cassette8 meter
Aantal cassettes1 stuk
Breedte tape12 mm
EAN-code5014047580123
FabrikantcodeM-K631

Algemeen

Type labelTape
Soort tapeOrganisatie van de thuisomgeving, Dossiers en mappen
Geschikt voorIs mijn Brother printer geschikt?
Garantie1 jaar
Brother M-K631 Tape Zwart op geel (12 mm)
Brother M-K631 Tape Zwart op geel (12 mm)
8,25incl. btw