Printers

De verschillen tussen de Epson printer series

Profielfoto Muriël3 januari 2020 - door MuriëlLaatst gewijzigd op 3 juni 2024

Wil je een Epson printer kopen? Dan zijn er drie verschillende serie modellen. Bij Epson wordt vooral onderscheid gemaakt tussen printers voor thuis en printers voor op kantoor. Zo is de Epson Expression een thuisprinter. De Workforce printer is, zoals de naam al zegt, een printer die vooral geschikt is voor op kantoor. Daarnaast heeft Epson nog een lijn, namelijk de EcoTank serie, deze printer serie is zowel geschikt voor kantoor als thuisgebruik. Wij hebben de printer series voor jou op een rijtje gezet, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

INHOUDSOPGAVE

Epson Expression

De Epson Expression printers zijn inkjetprinters. Daarnaast zijn ze all-in-one, wat inhoudt dat ze kunnen printen, kopiëren en scannen. Zoals al eerder genoemd, is deze printer vooral geschikt voor thuisgebruik. Dit komt vooral doordat het een compacte printer is. Wil je een Epson Expression printer die een automatische documentinvoer heeft? Dan is de Expression Home Premium printer, de printer die je moet hebben. Ook heeft de Expression printer een variant die ontworpen is op het printen van foto’s. Dit is de Epson Expression Photo.

Epson Workforce

Wil je een printer kopen die vooral geschikt is voor op kantoor? Dan is de Epson Workforce de printer serie van Epson die het beste past bij jouw wensen. Deze inkjetprinter is ontworpen voor een thuiskantoor of een klein kantoor. Ze drukken snel af en de meeste hebben automatische documentinvoer. Een automatische documentinvoer houdt in dat je de documenten niet een voor een hoeft in te voeren wanneer je ze wilt scannen of kopiëren, maar je kunt een hele stapels tegelijk doen. Hierdoor bespaar je tijd. Heb je een Epson Workforce printer nodig voor een middelgroot kantoor? Dan is er de Epson Workforce Pro.

Epson EcoTank

Dit is een printer die anders is dan de andere printer series hierboven. De Epson EcoTank heeft namelijk een inktreservoir. Hierdoor is het nog steeds een inkjetprinter, maar gebruikt het geen inktcartridges. Je vult de printer namelijk bij met inktflesjes. Ook de EcoTank printers zijn all-in-one printers, printers die alleen kunnen printen en fotoprinters. Deze printers printen voordelig en de afdrukken zijn van hoge kwaliteit. Bent je benieuwd welke printers nog meer goedkoop printen? Hier hebben we ook een advies over geschreven. 

Printer keuzehulp

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe printer? Wij hebben een handige keuzehulp, die je helpt bij het kiezen van de juiste printer. In slechts enkele stappen weet je welke printer het best aansluit bij jouw behoeften.

Bekijk onze Epson printer series

Ons hele assortiment Epson Expression, Workforce en EcoTank printers.

Met ons advies willen we je graag helpen de juiste producten voor je printer te vinden. Heb je op deze pagina nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook onze andere pagina's!

Vond je het een relevant artikel?

Hoe zouden we de inhoud van dit artikel kunnen verbeteren?

Let op: We gebruiken je feedback alleen om de inhoud op onze site te verbeteren; we sturen je geen reactie.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op huismerk