Toon prijzen:incl. btwexcl. btw

Brother M-K223 Tape Blauw op wit (9 mm)

T
Blauw op wit
  • Brother M-K223 Tape Blauw op wit (9 mm)

Belangrijkste specificaties

Geschikt voor:
Is mijn Brother printer geschikt?
Type label:Tape 
Lengte rol:8 meter 
Breedte:9 mm 
Kleur:Blauw op Wit 
7,95incl. btw
Morgen in huis
  • Bestel nu, in huis
  • Betaal gratis op rekening
  • Klanten geven PrintAbout een 4.6 uit 5
  • Winnaar Shopping Awards 2023

Zeker weten check

Controleer of deze Brother M-K223 Tape Blauw op wit (9 mm) in jouw printer past.

Geschikte printers

De Brother M-K223 Tape Blauw op wit (9 mm) is compatibel met de printers die hieronder staan. Kies je printer en ontdek welke cartridges, toners en supplies geschikt zijn voor jouw printertype.

Omschrijving

Voordelige Brother M-K223 tape

Brother M-K223 tape is van hoge kwaliteit en schaf je voordelig aan bij PrintAbout. Door de stevig plakkende achterkant zal de tape lang op haar plaats blijven zitten. Brother tape is uitermate geschikt voor het ordenen van jouw werkplek of het labelen van gereedschap of dossiers. Al sinds 2004 is PrintAbout dé PrinterSpecialist van de Benelux. In ons ruime assortiment aan tapes vind je altijd het juiste tape voor jouw labelprinter. Dankzij onze ruime voorraad ben je verzekerd van een snelle levering en zit je nooit lang zonder tape voor jouw labelprinter.

Specificaties Brother M-K223 tape

Brother M-K223 tape stelt je in staat scherpe afdrukken te maken. De kleur van de tape is wit en de kleur van de opdruk blauw. Brother M-K223 tape is verpakt op een rol, de tape heeft een lengte van 8 meter. De breedte van de tape is 9 mm. Genoeg voor het afdrukken van een regel tekst. Dankzij het ontvangen van 1 jaar garantie bij de aankoop van Brother M-K223 etiketten kun je de komende tijd zorgeloos printen. Deze tape is geschikt voor enkele modellen van de Brother P-Touch serie. Twijfel je of Brother M-K223 tape geschikt is voor je labelprinter? Gebruik onze label keuzehulp voor het vinden van de juiste tape voor jouw labelprinter.

Brother M-K223 tape kopen bij PrintAbout

Koop gemakkelijk M-K223 tape bij PrintAbout. Dankzij onze label keuzehulp en de handige filters in onze webshop vind je het juiste etiket voor jouw labelprinter. Ruim 1.391.352 klanten gingen je voor en beoordelen ons met gemiddeld een 4.6 uit 5! Bestel in onze webshop en betaal direct via iDeal, Bancontact, creditcard of achteraf op factuur. Na het ontvangen van je bestelling gaan wij aan de slag om deze zo snel mogelijk bij je thuis of op kantoor te leveren.

Specificaties Brother M-K223 Tape Blauw op wit (9 mm)

Product details

MerkBrother
Kleur tapeWit
Kleur afdrukBlauw
Lengte rol/cassette8 meter
Aantal cassettes1 stuk
Breedte tape9 mm
EAN-code4977766600514
FabrikantcodeM-K223

Algemeen

Type labelTape
Soort tapeOrganisatie van de thuisomgeving, Dossiers en mappen
Geschikt voorIs mijn Brother printer geschikt?
Garantie1 jaar
Brother M-K223 Tape Blauw op wit (9 mm)
Brother M-K223 Tape Blauw op wit (9 mm)
7,95incl. btw