Betaal op rekening
Op factuur betalen is mogelijk na positieve kredietcheck. Zakelijke bestellingen op factuur worden tot 16:30u verwerkt, bestellingen na dit tijdstip kunnen mogelijk vertraging oplopen.
Levenslange garantie op huismerk
Op de huismerk artikelen van PrintAbout heeft u 100% garantie, levenslang. Niet tevreden over de producten? Dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar tevredenheid verder kunt printen.
Toon prijzen:incl. btwexcl. btw
Filter-mogelijkheden
Prijs printer

Prijs printer

Kies hier uw gewenste budget voor de aanschaf van een nieuwe printer.
tot
Afdruksnelheid zwart-wit

Afdruksnelheid zwart-wit

De afdruksnelheid voor het afdrukken in zwart-wit wordt aangegeven in pagina’s per minuut. Dit is de maximaal haalbare snelheid van de printer. Voor afdrukken in kleur (indien mogelijk) gelden andere afdruksnelheden.
tot
Afdruksnelheid kleur

Afdruksnelheid kleur

De afdruksnelheid in kleur wordt aangegeven in pagina’s per minuut. Dit is de maximaal haalbare snelheid van de printer voor het afdrukken in kleur. Voor afdrukken in zwart-wit gelden andere afdruksnelheden.
tot
Aantal maandelijkse afdrukken

Aantal maandelijkse afdrukken

Een printer die past bij uw situatie is belangrijk. Een printer die geschikt is voor 100 afdrukken per maand zal sneller slijten bij het maken van 1.000 afdrukken per maand.

Gemiddeld gezin: 50 - 100 afdrukken per maand
Kantoor aan huis: 250 - 500 afdrukken per maand
Kantoor 2-5 medewerkers: 500 - 1.500 afdrukken per maand
Kantoor 5+ medewerkers: 1.500+ afdrukken per maand
tot
Er zijn geen producten gevonden met de gekozen filters

OKI printers

OKI printers koopt u voordelig bij PrintAbout

Als ondernemer komt er van alles op u af. Daarom is het belangrijk werkprocessen zoveel mogelijk te professionaliseren en te automatiseren. De OKI printer is erop gericht om dit werkproces te ondersteunen. Een laserprinter van dit merk bestelt u gemakkelijk online bij PrintAbout, dé PrinterSpecialist. Een OKI printer richt zich specifiek op bedrijfsmatige printopdrachten en verzekert u van topkwaliteit. Met vele printersupplies slaagt u bij PrintAbout tevens altijd voor de complete aankoop.
 

Selecteer de juiste OKI printer

Vanzelfsprekend gaat u als ondernemer voor de allerbeste kwaliteit printer, nietwaar? Daarnaast kiest u voor een laserprinter die past binnen uw budget. Gelukkig is dit bij PrintAbout geen probleem. Met onze online printerkeuzehulp bestelt u de juiste OKI printer voor op kantoor. Verfijn uw zoektocht door uw wensen en voorkeuren aan te geven. Toch behoefte aan advies of een vraag over uw printer? Bel gerust onze klantenservice of stuur een berichtje via de chat. Wij helpen u graag bij het doen van een succesvolle OKI printer aankoop.
 

Bestel uw OKI printer en geniet van veel voordeel

Wat voor aankoop u ook doet, bij PrintAbout is er altijd volop voordeel. Vanwege onze prijzen en service waarderen klanten ons met gemiddeld een 4,6 uit 5! Dat is ook gelijk de reden waarom al 956.917 klanten een aankoop hebben gedaan op onze site. Zorg dat u ook tevreden klant wordt en plaats vóór 23:00 uur de bestelling van uw OKI printer in onze webshop. Als de OKI printer op voorraad is, heeft u deze morgen al in huis of op kantoor. Betaal uw aankoop via iDEAL of PayPal of bestel op factuur. Bij PrintAbout kan het allemaal. Ontdek blijvend onze voordelen door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.